2789
عنوان

کم آوردم

111 بازدید | 7 پست

میدونم نباید جا بزنم میدونم باید تموم تلاشم رو بکنم اما خسته شدم تلاشم و میبینم که به اندازه امتحان نهایی نیست اما من دارم پاره میشم واقعا خسته شدم میدونم یه ماه بیشتر نیست میدونم اما منن ادمم چیکار کنم یکم بهم امید بدید تو وجودم پر از غمه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من برا پیشرفت زندگیم دارم تلاش میکنم درس میخونم و خیلی مواقع خسته میشم،ولی بعدش فکر میکنم اگخ تلاش نکنم چی میشه و اگه موفق بشم نتیجش چی میشه،باعث میشه دوباره انرری بگیرم

ببین فقط چون زیاد خوندی خسته شدی  به خودت فرصت بده و استراحت یکم استراحت کنی اوکی میشی

احساس میکنم وقت ندارم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من برا پیشرفت زندگیم دارم تلاش میکنم درس میخونم و خیلی مواقع خسته میشم،ولی بعدش فکر میکنم اگخ تلاش ن ...

نتیجه واقعا شیرینه اما واقعا کم آوردم از خستگی دلم میخواد تلاش کنم اما انگار وقت کافی نیست دلم نمیخواد دوباره بیوفتم و این ماجرا ها تکرار شه و همین ناراحتم میکنه 

فقط دلم یکم زمان بیشتر میخواد برا استراحت کردن و شروع کردن اما زمان داره میره و من نمیتونم استپش کنم کاش یکم صبر می‌کرد 

احساس میکنم وقت ندارم

اینجوری ادامه بدی هم فایده نداره چون سطحی یاد میگیری بعدم وقتت بیشتر تلف میشه چون  سرعتت اومده پایین بخاطر خستگی

به نظرم استراحت کن یکم قطعا سرعتت هم میره بالا اون موقع شک نکن خودت هم میفهمی که داری چقد بهتر یاد میگیری

موفق باشی

🌙💜