2777
2789
بچه ها اگه تو خواستگاری طرف گفت از اخلاقای خوب و بدت بگو چی بگم من واقعا نمیدونم اخلاقای خوب و بدم چ ...

خودتو نمیشناسی چجوری میخوای ازدواج کنی 

همین جوری شوهر میکنین بعد به مشکل میخورین بعدش میاین اینجا تاپیک میزنین آیا من مقصرم یا اون 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو نمیشناسی چجوری میخوای ازدواج کنی  همین جوری شوهر میکنین بعد به مشکل میخورین بعدش میاین ا ...

خب اخلاقو باید از بقیه بپرسم بگن اخلاق بدم چیه شاید از نظر خودم مثلا اخلاقایی ک دارم بد نباشن ولی از نظر بقیه بد باشه

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

خب اخلاقو باید از بقیه بپرسم بگن اخلاق بدم چیه شاید از نظر خودم مثلا اخلاقایی ک دارم بد نباشن ولی از ...

شاید نظر اونام شبیه خودتون باشه اونوخت چی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
شاید نظر اونام شبیه خودتون باشه اونوخت چی 

برا همین میخوام از اطرافیانم بپرسم ببینم اخلاقای خوب و بدم چیه

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

برا همین میخوام از اطرافیانم بپرسم ببینم اخلاقای خوب و بدم چیه

نشد 

اخلاق خوب و بد معیارهایی داره که این معیارها در همه انسانها یکی هستند 

شما باید یه خود شناسی انجام بدین که اخلاقتون  دستتون بیاد 

لزومی نداره به دیگران بگین 

چون هیچکس اینکارو نمیکنه 

و هیچکس هم جواب دقیق نمده