چقدر واقعا عجیب همه چیز
اصلا انگار نمیشه رشد کرد،،،همه چیز نیاز به پول داره با اینکه یه نیاز عادیه،
حتی اگرم بخوای بمیری هم باید برای قبرت پول بدی!!!
اصلا ملال انگیز و منزجرکننده است
نمی فهمم واقعا
من الان افسردگی خفیف و خیلی خاموشی دارم و اصلا نارحتی و استرس برام خوب نیست ++++اصلا نباید زیاد تو فکر باشم
داشتم به این فکر می کردم که نیاز دارم حالمو خودم خوب کنم و برم یه مدتی کیش یا...
اما خیلیییییییی پول می خواد تو نت زدم دیدم اون تفریحات دریاییش کلا میشه ۱۰ میلیون وایییییی 😐😥
کلا نیاز به زندگی جدیدی دارم و خسته ام و نم خوام عمر و انرژی و اعصاب و...با ارزشمو پای کار هایی که واقعا بهشون علاقه ندادم یا....با خودم یدک بکشم
نمی خوام اون دختر که نیستم باشم،،چون مورد استفاده اطرافیان قرار می گیرم و من از بچگی با خانواده پدرم کات بودم به دلیل رفتار های ناشایست و بسیار نا صحیح شون،،
خانواده مادرم هم فقط زدن تو سرم چون افکارم و....باهاشون متفاوت بود و می گفتن تو هیچی نمیشی،تو احمقی و .... و فقط ناراحتم می کردن
امسال عید که رفتیم خونشون خیلییی حالم بد بود از نظر روحی ،،خیلی هم گریه کردم اصلا سالمو خوب تحویل نکرم خیلی حرص خوردم ،،داییم یه تیکه خیلی بد بهم انداخت تو جمع و بعد من رفته بودم کنار بخاری نشسته بودم بی صدا گریه می کردم یه خالم اومد هر چی از دهتش در اومد بهم گفت که تو فلانی و ... البته اینم بگم که من مامان و بابام از هم جدا شدن و سر همون خیلی میزنن تو سرم انگار تقصیر منه!،
و چون نمی دونن افسردگی دارم خیلی مورد قضاوت قرارم میدن😓
خیلیییییییی خسته ام،،،چیکار کنم!!؟؟