2777
2789
عنوان

همه چیز عجیب و مادیههههه

99 بازدید | 14 پست

چقدر واقعا عجیب همه چیز

اصلا انگار نمیشه رشد کرد،،،همه چیز نیاز به پول داره با اینکه یه نیاز عادیه،

حتی اگرم بخوای بمیری هم باید برای قبرت پول بدی!!!

اصلا ملال انگیز و منزجرکننده است

نمی فهمم واقعا 

من الان افسردگی خفیف و خیلی خاموشی دارم و اصلا نارحتی و استرس برام خوب نیست ++++اصلا نباید زیاد تو فکر باشم

داشتم به این فکر می کردم که نیاز دارم حالمو خودم خوب کنم و برم یه مدتی کیش یا...

اما خیلیییییییی پول می خواد تو نت زدم دیدم اون تفریحات دریاییش کلا میشه ۱۰ میلیون وایییییی 😐😥

کلا نیاز به زندگی جدیدی دارم و خسته ام و نم خوام عمر و انرژی و اعصاب و...با ارزشمو پای کار هایی که واقعا بهشون علاقه ندادم یا....با خودم یدک بکشم

نمی خوام اون دختر که نیستم باشم،،چون مورد استفاده اطرافیان قرار می گیرم و  من از بچگی با خانواده پدرم کات بودم به دلیل رفتار های ناشایست و بسیار نا صحیح شون،،

خانواده مادرم هم فقط زدن تو سرم چون افکارم و....باهاشون متفاوت بود و می گفتن تو هیچی نمیشی،تو احمقی و ....   و فقط ناراحتم می کردن 

امسال عید که رفتیم خونشون خیلییی حالم بد بود از نظر روحی ،،خیلی هم گریه کردم اصلا سالمو خوب تحویل نکرم خیلی حرص خوردم ،،داییم یه تیکه خیلی بد بهم انداخت تو جمع و بعد من رفته بودم کنار بخاری نشسته بودم بی صدا گریه می کردم یه خالم اومد هر چی از دهتش در اومد بهم گفت که تو فلانی و ...    البته اینم بگم که من مامان و بابام از هم جدا شدن و سر همون خیلی میزنن تو سرم انگار تقصیر منه!،

و چون نمی دونن افسردگی دارم خیلی مورد قضاوت قرارم میدن😓

خیلیییییییی خسته ام،،،چیکار کنم!!؟؟

چیکار کنی؟

به جای اینکه بری یه گوشه بی‌صدا گریه کنی یا بذاری هرچی از دهنشون دراد بهت بگن و سکوت کنی از خودت دفاع کن و از اون خونه‌ای که بزرگترهاش اینجوری بهت بی‌احترامی میکنن بزن بیرون برو جایی که خودت زندگی میکنی با اینا هم اصلا کات کن برو دوست‌‌‌های درست و حسابی پیدا کن حداقل کنارشون امنیت روانی داشته باشی

و تقصیر تو نیست اونا احتمالا سطح شعورشون پایینه که اون حرفا رو بهت میزنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چیکار کنی؟ به جای اینکه بری یه گوشه بی‌صدا گریه کنی یا بذاری هرچی از دهنشون دراد بهت بگن و سکوت کنی ...

دقیقا حرف دلمو زدی......صد در صد اینکارو میکنم الان ۱۵ سالمه ،۱۸سالم شه میرم 

به مامانمم میگم ۱۸ سالم شه میرم چون تو خانواده ات خیلی دارم داغون میشم..بهم گفت اگه می خواهی اون موقع بری همین الان برو!!!

بعد میگه نگرانتم 

نمیدونم چرا این مدلیه خانواده اش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا حرف دلمو زدی......صد در صد اینکارو میکنم الان ۱۵ سالمه ،۱۸سالم شه میرم  به مامانمم میگم ...

درکت میکنم اونا نمیتونن درکت کنن با مامانت الان راجب این موضوع صحبت نکن بذار هروقت خواستی مستقل شی بعد

بعد اینکه مگه مامانت با خانواده‌اش زندگی می‌کنه؟ اگه جدایید که خب هروقت خواست بره یه بهونه بیار نرو مجبور شدی بری هم اونجا برو اتاقی جایی اصلا پیششون نمون اونا هم اومدن یا برو اتاقت یا برو بیرون پیششون نباش که اعصابتو بهم بریزن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درکت میکنم اونا نمیتونن درکت کنن با مامانت الان راجب این موضوع صحبت نکن بذار هروقت خواستی مستقل شی ب ...

نه ولی به خاطر شرایط مادی و..من و مامانم با یه خالم زندگی میکنیم که اونم داره مهاجرت میکنه تا ۶ ماه دیگه میره از ایران ولی قبلا خیلی اذیتم میکرد

نمی دونم والا بخندم و خودمو شاد جلوه بدم و به اون راه بزنم و بازم اشک بخورم و دردمو تو خودم بریزم،،،،یا خود واقعی واقعیم باشم

واقعا این چه زندگیه که نقش پدر و من دارم برای خودم بازی میکنم

نقش مادر و دوستان نداشته و.........خودم     و      کلا زندگی رو من دارم برای خودم میچرخونم

انگار از همون بچگی هم همینطور بود فقط الان دیگه انرژی وانمود کردن ندارم

همین😔💔

نه ولی به خاطر شرایط مادی و..من و مامانم با یه خالم زندگی میکنیم که اونم داره مهاجرت میکنه تا ۶ ماه ...

نه اتفاقا سرکوبش نکن سرکوب احساسات بهت آسیب میزنه و اگه تونستی حتما با یه روانکاو درست و حسابی صحبت کنی هیچ تاثیری هم نداشته باشه با یکی صحبت کردی سبک‌تر شدی

من که پدر و مادرم جدا نشدن ولی منم تقریبا همین بودم پس تنها نیستی

ولی حتما دوست‌های خوب واسه خودت پیدا کن خوش بگذرون مگه تو چندبار تو این سن هستی تو این لحظات هستی حیفه اینجوری بگذره

نه اتفاقا سرکوبش نکن سرکوب احساسات بهت آسیب میزنه و اگه تونستی حتما با یه روانکاو درست و حسابی صحبت ...

ممنون از درکت

اما من واقعا هیچ دوستی ندارم،،یه دوست داشتم کا از ۷ سالگی باهم بودیم که به خاطر شرایطم ولم کرد

هیچ کس به خاطر شرایطم باهام دوست نمیشه اگر هم بشه باهام ادامه نمیده

ممنون از درکت اما من واقعا هیچ دوستی ندارم،،یه دوست داشتم کا از ۷ سالگی باهم بودیم که به خاطر شرایط ...

اگه بخوای میتونیم باهم دوست باشیم

اره.،،،چند سالته؟

۱۷ 🤝

بریم تو شخصی ؟

بهت درخواست دوستی دادم

من پذیرش رو زدم اما چرا صفحه ای برام باز نشد؟!! یا مدل این سایت اینجوریه؟!

مدلشه

خودم بهت پیام دادم