2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا سخته ولی مگه نمیگن مرگ حقه باو بخدا این همه عذاب بخاطر ی سیب انصاف نیست جهنم رو ب چشمم دید ...

به این فکر کن که خانوادتو مرگ که بقول خودتو حقه جدا کرده ولی بعضیا هستن که اینقد بدبختی و مشکلات دارن که میرن تو لاک خودشونو ،خودشونو از بقیه دور میکنن چون واقعا نمیتونن باوجود مشکلات با کسی ارتباط بگیرن ،و این یعنی یه مرده متحرک  یعنی هر لحظه و ثانیه مردن برا خودت برا همه واقعا سخته ....

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
به این فکر کن که خانوادتو مرگ که بقول خودتو حقه جدا کرده ولی بعضیا هستن که اینقد بدبختی و مشکلات دار ...

اون ک صد در صد وای تو هشت میلیارد ادم فقط خودت باشی خودت اینش عذاب اوره حتی عمو دایی هام جز منفعتشون ب جیزی دیگه فک نمیکنن

چ فایده وقتی دلخوشی نداشته باشی

اینجوری نگو ،من یه مرحله از تو بدبخترم !!این حرفات حرفای قبلا منه ولی الان میگم کاش تو همون روزا میموندم ولی...

اینجوری نگو ،من یه مرحله از تو بدبخترم !!این حرفات حرفای قبلا منه ولی الان میگم کاش تو همون روزا میم ...

مگه بازی ک ی مرحله جلوتری چ بدبختی بزرگتر از این مرگ عزیزاتو ببینی ولی خودت چیزیت نشه خدا خانوادمو گلچین کرد ولی منو فراموش کرد ک بمون بزرگی و جهنمشو ب رخم بکشه

اون ک صد در صد وای تو هشت میلیارد ادم فقط خودت باشی خودت اینش عذاب اوره حتی عمو دایی هام جز منفعتشون ...

متاسفانه الان هرکسی به فکر خودشه چه هاااا نکشیدم از دست اینجور ادما  با کلی به این در اون در زدن و بیفایده بودن اخرش واگذارشون کردم بخدا