2777
2789

منم‌‌ازخونه‌زدم‌بیرون‌الان‌توبیابونم‌ازطرفی‌هواهم‌سرده‌دیگه‌اشکی‌هم‌نمونده‌برای‌گریه‌کردن‌فقط‌بخداالتماس‌میکنم‌نفسم‌اخرین‌نفس‌باشه‌خیلی‌داغونم‌امابرایت‌خوشبختی‌ارزومندم

منم‌‌ازخونه‌زدم‌بیرون‌الان‌توبیابونم‌ازطرفی‌هواهم‌سرده‌دیگه‌اشکی‌هم‌نمونده‌برای‌گریه‌کردن‌فقط‌بخداال ...

داداش ناامید نشو ان شاالله ک همیشه سلامت باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بخاطر پسرتم شوده زندگی کنه خودمم پسر هستم 

من امروز با شوهرم دعوام شد الان خونه بابام هستم.دلم براپسرم میسوزه تو این دعواها چه به روح و روانش میاد

.شمارو بخدا قسمتون میدم درست درمون برای زنتون مردانگی کنین.شوهر من اولویتش خانوادشن.

الاهی  چی میکشی ایشالله زن خوبی گیرت بیاد بشه همه کست

از ایران زدم بیرون الان ترکیه هستم ولی بازم داغونم حتی کسی نیس باهاش درد دل کنم یعنی هر روز جهنم جلو چشامو

ایران طاقت نیاوردم امدم ترکیه بازم بدترم

حال دل بد باشه هیچ جای دنیا اروم نمیگیره💔

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
قربونت داداش 30 سالمه

سلامت باشی ،اینو بدون که هستن کسایی ک شرایط بدتر از تورو دارن ،یکی از فامیلای شوهرم که دختره وقتی بچه بود تو یه تصادف مادرو دو تا دادش و خاهرشو از دست داد خودشم به شدتت زخمی شد ولی زنده موند،باباش زن گرفت باهاش خوب نبودن تا جایی ک مجبور شد خانوادشو ترک کنه خیلییی سختی کشید این شرایط برا یه دختر که هیچکیو نداشته باشه و هیچکسم قبولش نداشته باشه خیلی سخته 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
سلامت باشی ،اینو بدون که هستن کسایی ک شرایط بدتر از تورو دارن ،یکی از فامیلای شوهرم که دختره وقتی بچ ...

اره واقعا سخته ولی مگه نمیگن مرگ حقه باو بخدا این همه عذاب بخاطر ی سیب انصاف نیست جهنم رو ب چشمم دیدم دیگه جهنم برام معنی نداره

اره بخدا کاش مرگ می امد بخدا این زندگی از مرگ بدتره

من خودم زندگی سختی داشتم کلی مشکل داشتم کلی بدبختی کشیدم و زندگیمم همونجوره ولی الان میفهمم  سلامتی ک داشته باشی یعنی همه چیزو داری یعنی خوشبختی هرچند قدرشو ندونیم

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا