2777
2789
عنوان

بچها براخونه دوسم چی بگیرم

96 بازدید | 14 پست

سلام بچها دوستم تازه عروسی کرده ما رو هم برا خونش دعوت کرده 

چی ببرم بنظرتون خوبه؟

ی چیزی میخوام باشه ک هم بعنوان یادگاری نگهش داره قیمتشم خوب باشه  مثلا ۷۰۰ تومنی کادو یا وسیله خوبی پیدا یشه؟

حتما نظراتتون رو بگین ممنون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی مثلا؟؟ چون من سلیقم خیلی خوب نیس

به نظرم گلدون چیز قشنگیه

کاربرد هم داره

من خودم کسی گلدون قشنگ برام بیاره میزارم روی میزی جایی استفاده میکنم

توی دی جی کالا گلدون سرچ کردم، قیمتم گذاشتم ۴۵۰ تا ۸۰۰ حدود ۲۰۰ تا گزینه اورد، این سه تا به نظرم قشنگ اومد، بازم خودت سرچ کن ببین مدلاشو

دوتا اولی چینی زرین و ایکیا هست هردو برند خوبیه چیز خوبی هستن عزیزم، ممکنه زرین رو قیمت کمتر هم بتونی بخری دی جی کالا کارمزد داره

یا توی ترب هم سرچ کنی قیمت مناسب تر میاره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

راستی تاپیک قبلیتو دیدم نوشتی پات سوخته، کامنتارو بسته بودی، خواستم بگم هروقت دستت یا هرجا سوخت، سریع روغن زیتون زیاد بمال که چرب بشه بعد بگیر زیر اب سرد

یا اول زیر اب سرد بگیر بعد سریع روغن زیتون بزن

نزار بمونه تا تاول بزنه اگه روغن بزنی فقط کمی قرمز میشه هیچیش نمیشه🌹

به نظرم گلدون چیز قشنگیه کاربرد هم داره من خودم کسی گلدون قشنگ برام بیاره میزارم روی میزی جایی است ...

اره حتما ی سرچ میزنم تو اینا

مرسی از نظرت گلدون هم ایده خوبیه بهش فک نکرده بودم

اره حتما ی سرچ میزنم تو اینا مرسی از نظرت گلدون هم ایده خوبیه بهش فک نکرده بودم

قربونت عزیزم

همیشه موفق و خوشحال باشی❤️

راستی تاپیک قبلیتو دیدم نوشتی پات سوخته، کامنتارو بسته بودی، خواستم بگم هروقت دستت یا هرجا سوخت، سری ...

اره خیلی ممنون ک نکته خوبی گفتی 

اینقد دردسر کشیدم سر این سوختن پا 

ی ماه فقط رفتم و اومدم بیمارستان  مرکز سوختگی همش پانسمان شستو دادن

الان بهتر شده اما دور ساق پام رنگش قهوه ای همش میترسم جاش بمونه 

دکتر هم کرم خاصی نداد فقط وازلین سوختگی و با پماد ریکاو داد گف فقط از این بزن ب مرور بهتر میشه و کرم گرون و برند نیاز نیس بخری خود دکتره فوق تخصص پوسته

ای کاش همون اولین روز اینو نوشته بودی

خلاصه نگرانش هستم هر روز😖

اره خیلی ممنون ک نکته خوبی گفتی  اینقد دردسر کشیدم سر این سوختن پا  ی ماه فقط رفتم و اوم ...

عزیزم چقد اذیت شدی

اگه تاپیکتو دیده بودم حتما مینوشتم عزیزم، الانم رفتم توی پروفایلت دیدم نوشتی گفتم برا دفه بعد خدای نکرده پیش اومد بدونی چیکار کنی

عزیزم من تازگی یه پماد به پیشنهاد یه استاد دانشگاه اشنامون بوده گرفتیم برای اگزما، ولی روش نوشته پماد سوختگیه و جای سوختگی رو میبره، اسمش پماد آلفا هست، گوگل سرچ کن بخون اگه به کارت میاد بخر، من برا اگزما چندبار زدم واقعا قرمزیشو برده و دارم درمان رو ادامه میدم، حالا خودت سرچ کن ببین چجوریه

[QUOTE=322729377]عزیزم چقد اذیت شدی اگه تاپیکتو دیده بودم حتما مینوشتم عزیزم، الانم رفتم توی پروفایلت دیدم نوشتی گفت ...[/QUOروی پناد نوشته الفا ابی رنگه توش زرده؟

اگه اون باشه  روزا اول دوم سوختگیم گرفتم زدم 

بعد پانسمان ک ی ماه شد خوب شد ک خواسم باز بزنم گفتن برا روزا اول سوختگی جواب میده ن ی ماه دوماه بعدش

دیگه اینطور گفتن نزدم 

[QUOTE=322729377]عزیزم چقد اذیت شدی اگه تاپیکتو دیده بودم حتما مینوشتم عزیزم، الانم رفتم توی پروفایل ...

اره عزیزم همینه

اخه اگزما که سوختگی نیست ولی براش جواب میده کلا به ترمیم پوست کمک میکنه ولی باید صبور باشی

به نظرم توضیحاتشو بخون و دوباره مداوم استفاده کن نتیجه میگیری

اگه پماد دیگه ای هم میزنی مثلا یکیشو صبح بزن بعدا پوستتو کامل تمیز کن عصرا اینو بزن

اگرم پمادی نمیزنی که مداوم همینو طبق دستورش بزن

باید همینو مداوم میزدی ولی خب دیگه گذشته از الان شروع کن

اره عزیزم همینه اخه اگزما که سوختگی نیست ولی براش جواب میده کلا به ترمیم پوست کمک میکنه ولی باید صب ...

خیلی ممنون از راهنماییت 

حتما دوباره شروعش میکنم ایشالا که جواب بده ی روز اونی ک دکتر داده رو میزنم 

روز بعدش اینو

خدا کنه جاش نمونه

بازم ی دنیا ممنون جان دلم💙💙😘

خیلی ممنون از راهنماییت  حتما دوباره شروعش میکنم ایشالا که جواب بده ی روز اونی ک دکتر داده رو ...

خواهش میکنم عزیز دلم ❤️

امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی و خوشحال❤️😘

خواهش میکنم عزیز دلم ❤️ امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی و خوشحال❤️😘

خیلی ممنون از دعا خوبت  

فداتشم 

منم برات  ارزو بهترینا همراه با دلخوشی و ارامش  رو میکنم😘