2777
2789
عنوان

شوهرم

164 بازدید | 8 پست

بچها دلم خیلی شکسته 

حس خیلی بدی پیدا کردم 

ما تازه رفتیم سر خونه زندگیمون 

بد امشب همینجوری داشتیم صحبت میکردیم 

گفتم  تو منو دوست داری یا عاشقمی 

هی در میرفت از جواب دادن با مسخره بازی 

وسطاش گفت من دوست دارم 

بازم پرسیدم 

یکم فک کرد گفت من دوست دارم 

مسخره نکید یا نگید بچه ای 

حس خیلی بدی تو قلبم ب وجود اومده 

انتظار این حرفو نداشتم دلم میخواست حداقل الکی ام شده بگه عاشقمع ولی نگفت 

بدش ناراحت شدم 

حالا هی میاد محبت کنه 

ولی ی جوریم 

وقت کردی یکم آب بریز تو هاون بکوب

بیکاری دختر؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

شاید از عمد خواسته حرصت بده اینجوری گفته

مردا پسر بچه های شیطونی هستن 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا برو خداتو شکر کن روراسته

کلی مرد دیدم با ادعای عاشقی زنشونو پیر کردن

من اگه کسی بهم بگه عاشقمه شروع میکنم به ترسیدن ازش

چون بدترین ضربه ها رو از همونا ک میخان عزیزترینت بشن میبینی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)