2821
2789
عنوان

۲۰۶ یا زانتیا

700 بازدید | 9 پست

بچه ها بین ۲۰۶ و زانتیا موندیم شوهرم میگه زانتیا من میگم ۲۰۶ بنظرتون زانتیا چجور ماشینی هست کسی شوهرش داره یا تو خانوادش میشه راهنمایی کنید نظراتونو بدونم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما زانتیا داریم.  اگر مدل بالای ۸۵باشه ۲٠۶انگشت کوچیکشم نمیشه. 

اصلا چیو با چی مقایسه میکنی؟  من بابامم قبلا ۲٠۶داشته سواری زانتیا نرمی و راحتیش کجا تنگ و ترشی و مسخره بودن ۲٠۶ کجا

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

ولی زانتیا مدل زیر ۸۵نخرین چون خرجش بالاست وگرنه بازم از ۲٠۶بهتره.  ولی تو خرجش میمونین

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
ما زانتیا داریم.  اگر مدل بالای ۸۵باشه ۲٠۶انگشت کوچیکشم نمیشه.  اصلا چیو با جی مقایسه میک ...

تیبا ۲ یا کوئیک چی ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
تیبا ۲ یا کوئیک چی ؟؟؟

اینا رو اطلاع ندارم اون دوتا چون هردوشونو سوار شدم میدونم

البته دوستامون دوااشون کوییک دارن راضی نیستن همون سال اول یکیشون موتورشو عوض کرد. ولی تیبا ۲رو اصلا اطلاع ندارم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز