kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1355 عنوان هفتمین بیان 91 بازدید | 9 پست بیان بگین از امتحانات چ خبر جر خوردین؟🗿🥲 چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 1402/10/08 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انرژی_مثبت_هستم عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8557 یه سوال تو دهه نودی هستی؟و قبل هرچی باید بگم برگام😂و اینکه یکی از قوانین اینجا اینه زی۱۵سال نباید بیاد یکی دوبار دیدم میترکونتت نینی یار🤡
آسمان_زیبای_شب عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 117 اگر مدرسه دولتی میری که سوالات ترم به شدت آسونه برای بچه های مدرسه های خاص سختگیری هست بهت پیشنهاد میکنم برای هر درس از سایت قلمچی نمونه سوال دانلود کن پرینت بگیر حلش کن بعدش تحلیل کناگر درست بخونی نمره عالی میگیری الله نورالسماوات والارض
مهتاب_(مامان_اقا_علیرضا) عضویت: 1390/01/01 تعداد پست: 6576 یا صاحب صبر بچه من هفتیمه اون اینجا نینی سایتوای
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1355 یه سوال تو دهه نودی هستی؟ و قبل هرچی باید بگم برگام😂و اینکه یکی از قوانین اینجا اینه زی۱۵سال نباید ... خب ک چیمثلا؟ :/ هرکاری میتونی بکن باتشکر چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
latife2 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 6279 یا صاحب صبر بچه من هفتیمه اون اینجا نینی سایت وای دختر منم هفتمیه😳😳تصورش هم نمیکنم پاش اینجا باز بشها
انرژی_مثبت_هستم عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8557 خب ک چیمثلا؟ :/ هرکاری میتونی بکن باتشکر @نی_نی_یار_پنج نینی یار جان دوست عزیزمون ادب که ندارن هیچ سنشونم به سایت نمیخوره و تازه کلاس هفتمه یعنی هنوز ۱۳سال کاملشم نیس
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1355 اولن به شما هیچ ربطی نداره دومن ادب ادب میارهسومن هرکاری میتونی بکن اوکی؟؟؟به نی نی یار ک ن برو به بزرگتر از ایناش بگو عزیزمیادم رف... درضمن گ..وه خوری سن من ب شما نموده:))) چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1355 دختر منم هفتمیه 😳😳 تصورش هم نمیکنم پاش اینجا باز بشه ا خب که چی الان؟؟هععع چه مادرع خوبی بابا دستخوشاز طرز برخوردارند معلومه چه جور مادری هستینوقتی تاپیکی رو دوست نداشتین ب جای فلان خوری تاپیک ردش کن و لازم نیست نظر .... بگینباتشکر چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت
kelodi مدیر استارتر عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 1355 یا صاحب صبر بچه من هفتیمه اون اینجا نینی سایت وای باشه .... خوریتون تموم شد؟؟میتونین تشریف ببرین چیزی که خیلی باورش دارم اینه که: هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت