2789
عنوان

دروغای مردا

148 بازدید | 18 پست

چرا مردا اینقدر بی دلیل دروغ میگن مثلا اون سر دنیان میگن سر کوچه ام یا فقط حوصله ندارن میگن خواب بودم

همین دروغای کوچیکه که اعتمادو میبره

آقایون دعوت به دوستی ندن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره وقتیم سرشون گرم باشه بهانه های الکی برا دک کردنت می‌گیرن از هزار سال پیش یادشون میارن دعوا راه م ...

فقط وقتی یه گندی زدن توش موندن، بعد به روش میاری گارد میگیره الکی تورو مقصر می‌کنه :/

آقایون دعوت به دوستی ندن
فقط وقتی یه گندی زدن توش موندن، بعد به روش میاری گارد میگیره الکی تورو مقصر می‌کنه :/

یع تکنیکه پسرای الانی خیلی استفاده می‌کنن

مثلا میگی تو با فلان دختر چرا صبت کردی تمومه دیگه حتی از دوران نوزادی‌ات یادت میاره که به فلان پسر لبخند زدی تهشم میشی مقصر🫤

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه
سرهمین بدقولی های  همسرم همیشه درگیرم مثلامیخایم بریم جایی میگه حاضرشوالان رسیدم میبینی 1ساعته ...

تهشم ما خانومایم که دیر می‌کنیم:/

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه
سرهمین بدقولی های  همسرم همیشه درگیرم مثلامیخایم بریم جایی میگه حاضرشوالان رسیدم میبینی 1ساعته ...

خیلی میفهمم از قبلشم تهدید می‌کنه که سر ساعت آماده باشیا من معطل نشم

بعد دو ساعت بعد تازه خودش ماشینو روشن کرده 

آقایون دعوت به دوستی ندن
آره والا تازه یه چیزیم بهشون بگی دوقورت ونیمشونم باقیه😏

یه چیز دیگه ام که رو‌مخمه

مثلا میگه ساعت 4 بیدارم کن بیدارش که میکنم میگه ولم کن می‌خوام بخوابم 

بعد خب وقتی اون سر تهرانی زنگ میزنم نگو ده دقیقه دیگه میرسم بخدا یه بار تو جاده بود گفت ده دقیقه دیگه میرسم خارج از شهر 😐

آقایون دعوت به دوستی ندن

عزیزم بین خانوم و اقا دو طرفه 

مثلا میخوان برن بیرون زن میگه ۵دیقه ای حاضرم ولی نیم ساعت بعد هنوز جلو اینه س😂😂

رمان رازهایی درباره مردان که هر زنی باید بداند روبخونید متوجه میشید چرا اقایون اینجوری میگن

نلایک
عزیزم بین خانوم و اقا دو طرفه  مثلا میخوان برن بیرون زن میگه ۵دیقه ای حاضرم ولی نیم ساعت بعد ه ...

خب این چی ؟ مثلا قراره بریم یه جایی من میرم میگم توام بیا 

بعد نمیاد بعد میگه رسیدم خونه خوابم برد در صورتی که من میدونستم از تنبلیش نمی‌خواست بیاد 

چرا میپیچونه همه چیو راستشو نمیگه 

آقایون دعوت به دوستی ندن