2789
عنوان

جوش صورت

115 بازدید | 24 پست

سلام.من امروز محلول آزیرتومایسین تعریفشو شنیدم.جوش صورت دارم جوش بلوغ.۱۵ سالمه.نمیدونم چی بزنم‌ به صورتم هر کس یه چی میگنن میشخ راهنمایی کنید منو؟خیلی ممنون میشم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من به یه پنبه خیس نمک زدم بعد کشیدم به صورتم جوشان از بین رفتن

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
جوشای من زیادن فکر نکنم با نمک از بین برن 

وآسه من هم زیاد بود خب

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
جدی چطوری؟؟ 

به خدا راست میگم به هر کی هم گفتم نتیجه گرفته صورتتم خشک میکنه جوری که فکر میکنی اصلا چرب نبوده

به خدا راست میگم به هر کی هم گفتم نتیجه گرفته صورتتم خشک میکنه جوری که فکر میکنی اصلا چرب نبوده

میشه بگی چرا موقع وچطور دیقن؟ممنون

𐀔‍ یه دختر باید شبیه پروانه باشه دیدنش زیبا،گرفتنش سخت🦋
یعنی همون لحظه رفتن؟

نه کجا اینجوری بوده خب ولی تاثیرش رو زود میبینی با صابون هم اصلا صورتت رو نشور دو سه بار در روز حتما بشور