2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تنوع طلبی با زندگی با دونفر فرق داره بنظرم اون تنوع طلبه آدم تره تا اون که دوتا زن میگیره 

بسیار نظر اشتباهی بود 

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
تنوع طلبی مردا رو تایید نکردم منظورم این بود که شاید یه درجه آدم تر باشن

بازم اگه بگم اونا بدترن ناراحت نمیشید کلا تو یه رده هستند

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

[QUOTE=322585731]بازم اگه بگم اونا بدترن ناراحت نمیشید کلا تو یه رده 

نه چرا ناراحت بشم من که خدایی نکرده از اونا نیستم تو همین سایتم به خیلی از خواهرا کمک کردم مچ شوهراشون بگیرن تو خیانت 

اون دومی چقدر احمقه وقتی اولی رو ول کرده اومده سراغ تو پس تو روهم میتونه ول کنه بره سراغ یکی دیگه&nb ...

دومی برای زندگی دایم نمیاد ، واسه همین براش مهم نیست بعد چی میشه،…شد شد، نشد میره سراغ یکی دیگه

ولی زن اول بدبخت این وسط میسوزه 

دومی برای زندگی دایم نمیاد ، واسه همین براش مهم نیست بعد چی میشه،…شد شد، نشد میره سراغ یکی دیگه ولی ...

ما تو آشناها دونفر رفته بودن بی خبر یکی دیکه رو صیغه کرده بودن بعد خانمه گذاشته بود باردار شده بود بعد که بچه بدنیا اومده بود اومده بود خونه زن اولی گفته بود منم ز شوهرتم اینم صیغه نامه اینم بچمون یکیشون بیچاره مریض شده بود تا یه هفته بیمارستان بود 

اون دیگه خیلی حیوان بوده و البته اون مرد حیوانتر

اره واقعا هر وقت خانمه رو میبینم اینقدر داغون شده به خودم میگم واقعا ارزششو داره بیای زندگی یه نفرو داغون کنی حیوان هم از اینا نجیب تره بخدا 

[QUOTE=322585731]بازم اگه بگم اونا بدترن ناراحت نمیشید کلا تو یه رده  نه چرا ناراحت بشم من که ...

نههه منظورم که شما نبود منظورم از ناراحت نشدن بخاطر مخالفت با نظرتون بود 

اشتباه برداشت کردید

آها نه هر کی یه نظری داره  واینجا ظاهرا نظر شما صحیح تر بود

لطف دارید شما ممنونم 

بله نظرات متفاوته به هر حال سایت تبادل نظر هست