2777
2789
عنوان

معرفی فیلمم

64 بازدید | 18 پست

بچه ها سینمایی و سریال چی خوبه ما شبا تا صب بیداریم حوصلمون سر میره سریالای ایرانی ام ک هفته ای ی قسمت میاد حال ادمو میگیره قشنگ😂 

بجز این سریالا ک میگم هرفیلمی ک میدونید قشنگه معرفی کنید.

مرداب. هفت. آفتاب پرست.زخم کاری  دیگه یادم نیومد فعلا اینارو داریم میبینیم😂😂😂

خارجی ام بگید بجز ترکی 

چه ژانری؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شب فرا رسیده

جدیده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
هروی باشه فرق ندارع☹️😂غمگین عاشقانه باسه ک چ بهتر🥴

غمگین عاشقانه

ازدواج فرخنده من رو ببین

هزارتوی مارپیچ خیلی دوسش دارم خوبه بنظرم علمی تخیلی سریع و خشن اکشنه اونم قشنگه خیابان ترس فوق العادست حتما ببین ۳تا قسمت داره ترسناکه ورونیکا هم از روی یه اتفاق واقعی هست که اونم خیلی قشنگه میتونی بری داستان واقعیش که تو یوتیوب کاورش کردن رو ببینی مثلا مرجان درباره ش ویدیو ساخته اسمش استفانیا هست بزنی میاره فیلم ورونیکا از رو این ساخته شده بعد اوممم من پیش از تو پنج قدم فاصله خطای ستارگان بخت ما اشتباه من اینا عاشقانه هستن و خیلییی قشنگن خیلییی سریال اتفاق های عجیب هم خیلی قشنگه فانتزی هستش خیلی پیشنهاد میکنم بهت سریال اسم من کره ای اونم قشنگه 

July