2777
2789
عنوان

علائمم خطرناکه؟

105 بازدید | 7 پست

چند سال پیش یه حادثه برام پیش اومد ودچار افتادگی پلک شدم ...بعد یه مدت بازم از چند پله ب مخ افتادم ....سر دردای فجیع میگرفتم وتعادل نداشتم یهو نیفتادم بعد عفونت شدید گوش گرفتم ...

گوشم درمان شد ...چشام ضعیف شد عینک گرفتم ...

اما الان وقتی سر درد میگیرم پشت سرم صدای چیییز میده وچشام لوچ میشن ...دکتر برام دیروز  ام ار ای نوشت ...امروز سرم درد میکرد قرص خوردم الان سرم خوبه اما سرگیجه دارم .😕

ادم ترسویی نیستم فقط سوال برام پیش اومده شده تاحالا کسی دوراواطافتون مثل من باشه ویهو حالش بد بشه؟

حوصله ام آر آی ندارم 😤

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت تهوع نداری؟از بینیت آب نمیاد؟

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

نه ...اب بینی گاهی 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

نه ...آب بینی گاهی ...چطور ؟

میشه خواهش کنم جواب بدی ..منتظرم عزیزم

@سلامبرابراهیم  

سلام عزیزم اگر برات مقدوره خوابمو تعبیر کن برات صلوات میفرستم پیشاپیش ممنونم ...

تقریبا یکسال پیش خواب دیدم دریک سبزه زاری هستم ویک اقا کنارم هستن ودوتامون انگشتر عقیق یافاطمه زهرا روش حک شده بود تودستمون بود توخواب بهم گفت دیدی بهم رسیدیم اخرش ..

من درحال حاضر ن خواستگاری دارم ن دلبسته کسی هستم 

جالبش اینه من کشف مطلب زده بودم واین خوابو دیدم ...

تعبیرش چیه؟نمیدونم گاهی میگم نکنه نذر خانم حضرت زهرا(س)کردم اما اصلا نذری نکردم چون معمولا نذرامویادداشت میکنم