دوستان بعد ازدواج حس ادم به طرف مقابل چجوریه؟اندازه قبل ازدواج اگه دوست باشیم قلبمون میزنه؟واسه ادم کلا عادی میشه؟ شده با خودتون بگید قبل ازدواج خیلی عاشق تر بودمو حسم بهتربود؟یا بعد ازدواج بگید کاش مث قبل با طرفم دوست بودنو ازدواج نمیکردم؟
هیچ کسی بعد سالها رابطه با یکی همچنان مثل روزای اول قلبش نمیزنه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
من و شوهرم قبل از ازدواج با هم دوست بودیم حالا هزار مرتبه خدا رو شکر خیلی بیشتر از قبل عاشق همیم چون توی دوستی شناخت ب صد درصد نمیرسه برا همین مردد بودیم ولی الان جلو چشم همیم و شناختمون کامله علاقة امون روز ب روز بیشتر از قبل میشه