2777
2789
عنوان

ای بابا

85 بازدید | 12 پست

چرا همش تاپیک خودکشی میزنید 

من اینقدر غم و مشکلات دارم که حد نداره 

ولی به خودکشی سعی میکنم فکر نکنم 

چون مردم هم باید برم اون دنیا و توضیح بدم چرا خودکشی کردم بعد خدا بگه درسته خیلی کم دادم بهت ولی باز دادم گشنه نخوابی 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته خودکشی اصلا راه درستی نیست....

یعنی چی راهی نداره؟منظورت بعد مردن و برگشتن به این دنیا؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

من فقط دلم میخواد یه خدا بگم این ظالم دیدی نمیتونستی نابودشون کنی که به زندگی بقیه گند نزنند

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
این خیلی حق بود یبار داشتم به این فکر میکردم خب برم خودمو از پشت بوم بندازم پایین بعد فکر کردم خب ال ...

آفرین  دقیقا. بعد تو جههنم این دینا یه ایی هسست حرف بزنیم گریه کنیم آروم بشیم ولی اون دنیا نه که

من فقط دلم میخواد یه خدا بگم این ظالم دیدی نمیتونستی نابودشون کنی که به زندگی بقیه گند نزنند

قبلا به ایین سوال جواب داده

«لقد خلقنا الانسان فی‏ کبد»

این خیلی حق بود یبار داشتم به این فکر میکردم خب برم خودمو از پشت بوم بندازم پایین بعد فکر کردم خب ال ...

اخه جهنم اینوری سختتره اون دنیا ادمهای بی خودی بهت زور نمیگن

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
متوجه نشدم الان منظورتون چیه؟ منظور من این بود حرفتون درسته و خودکشی اصلا درست نیست

فهمیدم

ولی بازم بهتر از خودکشیه  جسم ما دست ما امانته باید به بهترین نحو از امانت خدا مراقبت کنیم

عزیزم من خودم مخالف شدید خودکشیم فقط دارم از بیزاریهام میگم به نظرم ادم تا لحظه اخر باید بجنگه با هر چی مشکله