2777
2789
عنوان

روغن

115 بازدید | 14 پست

سلام دوستان روغن مناسب برای سرخ کردن که خواص داشته باشه و سرطان زا نباشه. کدوم روغن؟  روغن کنجد و زیتون مناسب سرخ کردن نیست و این روغن‌های توی بازار نمیدونم چطورن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه چون من اطلاعات ندارم ب ای سرخ کردن مناسب هست؟ چون بعضی ها فقط برای پخت و پز هستن

من با فرابکر سرخ می کنم یه ساله . با حرارت کم. اینو بگم چیزهایی مثل فلافل و کوکو سیب زمینی خیلی کم درست می کنم شاید سالی دو بار با همون روغن سرخ کردنی.

چند سال پیش هر سایتی باز می کردی نوشته بود نقطه دودش پایینه و برای سرخ کردن مناسب نیست. اما الان نوشتند هیچ مطالعه ای نشون نداده موقع سرخ کردن مواد سمی تولید می کنه

باز هم خودت سرچ کن.

عزمزمه چون من اطلاعات ندارم ب ای سرخ کردن مناسب هست؟ چون بعضی ها فقط برای پخت و پز هستن

اینم بگم از یه دکتری شنیدم که میگفت روغنهایی تصفیه شده و اونهایی که غیرمکانیکی تولید میشن باعث التهاب میشن. من بیماری خودایمنی دارم و التهاب خیلی داشتم.

فقط ایرادش اینه که لاغر شدم. هر وقت روغن سرخ کردنی استفاده می کنم دوباره چاق میشم😂

روغنهای دیگه هم معرفی کرده بود مثل  آووکادو ... که برای من امکانش نبود.

از دکتر پرسیدم گفت روغن های گیاهی مناسب سرخ کردن نیست😔

بنظر من کمتر از غذاهای سرخ کردنی و تراریخته و آماده و مواد افزودنی استفاده کن.

مثلا آبگوشت کم چربی درست کن. 

دمپخت درست کن.

بخارپز یا کبابی درست کن بیشتر غذاهارو

یا وقتایی که میخوای کوکویی چیزی بپزی ازین تابه های رژیمی استفاده کن که کم روغن میبرن.

اما خوب خوشمزه درست کن بچسبه بهتون