2777
2789
عنوان

خانم متاهل

153 بازدید | 13 پست

چرا بیشتر زنای متاهل اینجورین؟........

همش فکر میکنن همه دخترا چششون دنبال شوهراشونه

از دختر فامیل شوهر و دختر همسایه گرفته تا همکارای خانم

حالا جدیدا به دختربچه ها هم حساس شدن.........

یا انقدر شکاکن که به زن شوهردار هم شک میکنن

بعد جالب اینجاست تا مرد میاد به زنش خیانت میکنه

درجا میان یقه دخترارو میگیرن یکی نیست به اینا بگه

اگه شوهرت آدم بود بهت وفادار بود دوست داشت هیچ وقت یه تار موتم به هیچ دختری نمیده........

حالا مسخره تر اینه که شوهراشون اکثرا سن بالا و بی قیافه ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه

از بس دخترا و حتی گاهی زنهای شوهردار به آقایون متاهل نخ دادن نخ که چه عرض کنم طناب دادن برای همینه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه از بس دخترا و حتی گاهی زنهای شوهردار به آقایون متاهل نخ دادن ...

خب مشکل از این آقایونه.....

که تا یکی بهتر میبینن سریع جذبش میشن.....

[QUOTE=322571803][QUOTE=322571574]مواظب رفتاراتون با مردا باشین ک سوتفاهم براکسی پیش نیاد[/QUOTE من خودم میدونم چطور ...[/QUOTE

من خودم زن هستم دورو بریهام رفیق دوست فامیل همسایه هیچکدوم شوهر ندیده نیستن هروقتم ب کسی شک کردن یه کرمی داشته اون طرف

[QUOTE=322571803][QUOTE=322571574]مواظب رفتاراتون با مردا باشین ک سوتفاهم براکسی پیش نیاد[/QUOTE من ...

طرف هر چقدر کرم بریزه 

این آقاست که باید به زنش وفادار باشه......

شاید آدم بتونه مواظب شوهرش و اطرافش باشه

ولی وقتی آدم شوهرش بیرون میره 

بیرون چطور میخواد کنترل کنه.....