2777
2789

میگم خاک تو سرت نخونی سال دیگه هم تو همین وضعی

عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاره‌ای جز درس خوندن ندارم، باید پیش بره دیگه هرطور که شده.

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

خدا روشکررررر که من درس نمیخونم. حالم دیگه بد میشه از درس خوندن.

اینم انگیزه، خوب بود؟😁

البته من درسامو خوندما، لیسانس و فوق لیسانس تو بهترین دانشگاه ها، بعدم شرکت در آزمون استخدامی و قبولی و شاغل شدن.

شما هم اگر هدفی داری و دنبال موفقیت هستی، چاره ای جز درس خوندن نداری

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خدا روشکررررر که من درس نمیخونم. حالم دیگه بد میشه از درس خوندن. اینم انگیزه، خوب بود؟😁 البته من ...

مرسی😂

ولی من عاشق درس خوندنم...

منم ارشد دارم و شاغلم و برای دکتری میخونم

مرسی😂 ولی من عاشق درس خوندنم... منم ارشد دارم و شاغلم و برای دکتری میخونم

وای من که بکشنم هم حاضر نیستم ۱کلمه دیگه درس بخونم. انگار دیگه مخم نمیکشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم