2777
2789

درود خواهرم ۱۳ سالشه ، قدش ۱۵۳ اینطوراست ولی میگه خیلی از دوستام کوچیکترم بهم تیکه میندازن. کل روز داره غر میزنه منم بهش میگم تو هنوز پریود نشدی اونا همه پریود شدن یهو رشد کردن. میگه من حداکثر چقدر رشد میکنم؟

بنظر شما قدش ۱۷۰ میشه؟یعنی ممکنه اون رشد یهویی ای که بعد از پریود میکنه ۱۰ سانت بیشتر باشه؟بعد از پریود حداکثر رشدش چقدره؟

فعلا ورزش نمیکنه اما بعد از امتحانات قراره بفرستیمش والیبال یا بسکتبال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب ها قبل خواب شیر و سنجد بخوره 

بهار و پاییز حجامت پشت گوش انجام بده 

بارفیکس و طناب بزنه 

مکمل ال ارژنین و زینک بخوره

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

اصن زیاد ب مریود ربطی نداره... ب زنتیک ربط داره... بعدشم الان تو این سن نرماله تا ۲۰ سالگی جا داره ک قدش رشد کنه... همون ورزش بفرستش سیر و کلسیم زیاد بهش بده بخوره و نوشابه و اینا نخوره  

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

عزیزم قد خودتون و پدر و مادر چقدر هست ؟!

مادرم ۱۵۷ پدرم ۱۸۰

با فرمول که حساب کردم قدش ۱۶۱ میشه.

ولی این در صورتیه که روند پریودی و همچی عادی باشه ولی ما از ۱۰ سالگی که نشانه های بلوغش ظاهر شد زیر نظر دکتر آمپول ضد بلوغ زدیم براش. به همین دلیله که تا الان پریود نشده

باید ببرید پیش دکتر غدد تا صفحات رشدش بسته نشده دکتر به دخترمن که 10 سالشه گفته تا 150 قد نمیکشه متا ...

ما آمپول هورمون رشد نزدیم چون گفتن حداکثر ۴ یا ۵ سانت تاثیر میزاره رو قدش ، در عوض ضد بلوغ زدیم که دیرار پریود بشه

۷۰ درصد ژنتیک 

۳۰ درصد تغذیه 

ربطی ب پریودم نداره کسی ک تو ژنش باشه قد بلندی رشد میکنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز