2777
2789

میخوام کتاب بخرم دوستان 

شما تا حالا خریدید؟معتبر هست نرم افزارش؟

پولو باید چجوری پرداخت کنم؟نمیشه بعد از تحویل پرداخت کنم؟

چجوری بفهمم کلاهبرداری هست یانه🤫😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا مشخص نمیشه تا بعد خریدت😝

بهتره که حضوری بخری

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من از دیوار،گاز،میز تلویزیون،تشک تخت خریدم اما همشون پرداخت درب منزل بودن،خواهرم کتاب خریده آدرس دادن رفتیم گرفتیم پول و همونجا پرداخت کردیم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
همزمان کتاب میگیری پولو میفرستی

میخواد پست کنه واسم،قیمت کل ۵۰۰ هست بعد گفته ۳۵۰ رو باید اول واریز کنم،بقیه اش رو بعد از اینکه کد رهگیری بهم داد

چیکار کنم؟

کلاهبرداریه یعنی🤔

من آنقدر تو دیوار جنس فروختم ظرف و روتختی و فرش و الانم کلی کتاب آگهی کردم پول و برای خودم میزنن منم کتاب و پست میکنم 

ولی واقعا اعتماد سخته آقایون خیلی راحت خرید میکنن خانوما کلی عکس میخوان از اینور کتاب اونور کتاب فهرست صفحه اول صفحه آخر...آخرم میگه ببر فلان جا به خالم تحویل بده تا پولش و واریز کنم😄 که منم نمیکنم

البته حق دارن نتونن اعتماد کنن ولی منم حق دارم نبرم🤣

سایت معتبری نیست  توی خونه طرف اصلا نرو  توی کوچه و خیابونشوو قرار بذار کتاب رو تحویل ب ...

مسافت مون زیاده 

باید پست کنه،از ۵۰۰ت گفته ۳۵۰ رو باید همین اول واریز کنم😶

خوب شد گفتید وگرنه تو پاچم میکرد

میخواد پست کنه واسم،قیمت کل ۵۰۰ هست بعد گفته ۳۵۰ رو باید اول واریز کنم،بقیه اش رو بعد از اینکه کد ره ...

شک نکن 

بیا من الان بهت کد رهگیری بدم کاری نداره که 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .