2777
2789
عنوان

شوهر احمق

495 بازدید | 18 پست

من خودم سنم کمه زشتم نیسم  هر جا میرم نه محلم میده نه هیچی تو خیابون دس من ول می‌کنه خودش جلو تر می‌ره آنگاه عارش میاد با من بگرده خسته شدم الانم دسش گرفتم جلو سی تا آدم گفت ولم کن سرده الانم آمده همش جارم میزنه مخاع اشتی کنیم بنظرتون تقصیر منه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسالته مگه؟ اون چند سالشه؟ نمیدونم چیکار کنی اینجا جای خوبی واسه مشاوره گرفتن نیست برو از بزرگتری یا روانشناسی کمک بگیر

شوهرت خیلی کم فهمه

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

بعضی مردا خیلی کارارو یاد نگرفتن باید با صبر یاد بدی غیر مستقیم...مثلا شوهر من میرفت سرویس دمپایی پر آب انقدرررر زمان برد تا یاد گرفت دمپایی خیس رو به دیوار تکیه بده و خیلی چیزای ساده این مدلی

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
حالا ما برعکسیم. من اصلا بهش توجه نمیکنم. میگه اگه بهتر از من سراغ داری طلاق بگیر حقتم میدم برو.&nbs ...

چرا علت خاصی داره محلش نمیدی؟سرد شدی ازش یا کلا سیستمت این مدلیه

چرا علت خاصی داره محلش نمیدی؟سرد شدی ازش یا کلا سیستمت این مدلیه

نه قبلا خوب بودم. میدونی رفتاراش اذیتم میکنه. شب دعوا میکنه میره سرکار، صبح ک میاد انگار نه انگار چیزی شده. از اخلاق و رفتارش متنفرم، اگه ب خاطر بچم نبود ی لحظه تحملش نمیکردم. 

نه قبلا خوب بودم. میدونی رفتاراش اذیتم میکنه. شب دعوا میکنه میره سرکار، صبح ک میاد انگار نه انگار چی ...

حق داری میدونم چی میگی ولی اینجوری پیش بری شرایط سخت تر میشه برات یکم دیگه صبوری کن سعی کن در لحظه باشی بداخلاقیاشو نادیده بگیر سرفرصت باهاش صحبت کن..بازم خودت بهتر میدونی 

نه قبلا خوب بودم. میدونی رفتاراش اذیتم میکنه. شب دعوا میکنه میره سرکار، صبح ک میاد انگار نه انگار چی ...

من دوس دارم ب شوهرم تکیه کنم. مثلا از کارو بار سردربیاره. 

بلد باشه چطور خرج کنه

ای خیلی بچگونس

باید همه چیو بهش دیکته کنم

اگه راهنماییش نکنم گند میزنه ب همه چی

منم خسته شدم دیگه