2777
2789
عنوان

واقعا چقدر

90 بازدید | 11 پست

پول مهم شده تو زندگیا همه چیز پوله

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه مهم بوده الان فقط بیشتر به چشم میاد بخاطر وضع اقتصادی و فاصله طبقاتی موجود در ایران

اره بی پولی بدترین درده چون الان هر جا پا بذاری فقط پوله که کارت راه میندازه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین مهمه منی که الان خرجمو بابام میده برام مهم نی پول ولی خب قطعا بعدا مهم میشده

خب سختیو یکی دیگه میکشه

ببین هر کسی که یه نگاه واقع بین داشته باشه میفهمه پول عنصر مهمیه واقعا

ولی

تو جعرافیای ما یه کردن که به شکل بی رحمانه ای همه چی و همه کس هر لحظه و دقیقه درگیر پولن

این خیلی بده

ذهن آروم ذهنیه روزی چند دقیقه فارغ از  مشکل بتونه استراحت کنه و اجازه لذت بردن از زندگی رو بده

ولی شما کسی رو نمیبینی این روزا که ذهنش دقیقه ای خالی از عدد و رقم باشه

عادت های اتمی و اثر مرکب
ببین هر کسی که یه نگاه واقع بین داشته باشه میفهمه پول عنصر مهمیه واقعا ولی تو جعرافیای ما یه کردن ...

چون واقعا مهم شده 

اجاره خونه 

پول آب برق گاز 

شارژ اینترنت 

اسنپ 

مدرسه 

باشگاه 

پوشیدن 

خوردن 

چون واقعا مهم شده  اجاره خونه  پول آب برق گاز  شارژ اینترنت  اسنپ  مدر ...

بله

صحبت من اینه که این موارد همه جای دنیا هست..وای اینا ابتدایی ترن مخارج زندگیه و کمتر کشوری مردمش برای ابتدایی ترین ها استرس میکشن

عادت های اتمی و اثر مرکب
چون واقعا مهم شده  اجاره خونه  پول آب برق گاز  شارژ اینترنت  اسنپ  مدر ...

فقط خوردن😔باباگوشت کیلویی۶۰۰تومن مرغ ۱۰۰تومن یه کارگرباحقوق ۹تومن، بااجاره خونه۵تومن چقدواسش میمونه که به بچه اش غذای معمولی بده😞باورکنین چندسال دیگه بچه هامون سوتغذیه میگیرن مثل بچه های افریقایی میشن😭🥺🥺🥺