2789
عنوان

کهیر حاد

197 بازدید | 8 پست

سلام من چند وقت پیش کهیر زدم صورتم ورم کرد دستام هم قرمز شد و خارش داشتم. رفتم دکتر آمپول و قرص و پماد داد خوب شدم. بعد یک هفته دیروز صبح بلند شدم باز دیدم اینجوری شدم و اینبار شدیدتر. چشام انقدر باد کرده نمی تونم باز نگهشون دارم چهار نوع قرص آنتی هیستامین مثل تلفست یا فستوور و هیدروکسی زین و نئوتادین  و سیتریزین میخورم ولی ساعت به ساعت ورم صورتم بیشتر میشه. اگه این مشکل برای خودتون و اطرافیانتون رخ داده و دکتری رفتید که کاری کرد برای همیشه از شرش خلاص شید ممنون میشم معرفیش کنید و شماره و آدرس مطبش بهم بدید. اگه ترفند هم برای تسکین و کمک به خوابیدن التهاب می دونید لطفا بهم بگید.

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

خب یا استرست خیییلی زیاده یا ب ادویه حات یا بعضی غذاها حساسیت داری حتی بوش هم ورم میاره بادمجون سرخ کرده مثلا یا گوجه یا چیزهای دیگه اونا رو هم رعایت کن... ولی بیمارستان رازی بری هم خوبه... قرص هیدروکسی زین ۲۵ بخور اون خوبه بعدشم کرم بتامتازون و تریالوسیون ان ان بمال ب پوستت تا حدودی برطرف میشه  ولی دکتری الان یادم نیس ولی خواهرم اینجوری شده بود تا ۶ ماه هر روز بدنش ورم میکرد حتی زبون و تو گوشش و چشماش با هیچی خوب نشددددد تا اینکه هی سرگرم شد و بیرون و کار و تفریح و اینا فکرش باز شد بهتر شد هر رووووز امپول و سرم ودارو مصرف نیکرد... سیستم ایمنی اومده پایین ی دکتر متخصص خوب برو

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

باید اول علت پیدا گنی من خودم ب همه چی دقت میکنم ب شامپویی ک میزنم چیزایی ک میخورم حتی پودر لباسشویی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشکل معده داری؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

من چندین سال پیش اینجور شدم.مثل شما.همه نوع دکتری رفتم وهمه کاری کردم.ولی فایده نداشت.

میگفتن یه آلرژی هست که عصبیه.

خلاصه آخرین بار رفتم دکتر متخصص خون.اون با لحن آرومی گفت مریضیت چیزی نیست،یه دوره دو ساله داره خوب میشه ودارو هم نداد.

یعنی اون آرامشی که بهم داد،من بعد از دو ماه شاید کمتر خوب شدم.

ببین این کهیر علت اصلیش استرس،اضطراب وخودخوری وناراحتیه.البته زمینه ارثی وسوتغذیه هم هست ولی فقط در صورت اضطراب داشتن عود می‌کنه.

باید رو ذهن وارامشت کار کنی،بگی هیچ چیزی مهم نیست.

من اون سال به خاطر قبول نشدن تو پزشکی ناراحت بودم وخودخوری میکردم.

امیدوارم اطلاعاتم به دردت بخوره

خب یا استرست خیییلی زیاده یا ب ادویه حات یا بعضی غذاها حساسیت داری حتی بوش هم ورم میاره بادمجون سرخ ...

سلام نه قبلا به لین چیزا حساسیت نذاشتم. اسم و نشانی و تلفن دکتر خواهرتون چی بود؟

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

سلام نه قبلا به لین چیزا حساسیت نذاشتم. اسم و نشانی و تلفن دکتر خواهرتون چی بود؟

بخدااا یادم نی تو محله وحیدیه بود ی درمانگاه ساده ... ولی ببشتر میرفت بیمارستان رازی اونجا درمان شد . همش امپول و دارو های صد حساسیت میدادن ولی اونایی ک گفتمو استفاده کن پماد و قرص و اینکه چرا اون مواد حساسیت زا رو رعایت کن تاثیر داره و از استرس دور باش 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد