2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته...😭توروخدا بیاین

120 بازدید | 26 پست

باردارم خیلی حساس و زودرنج شدم دیشب دعوت بودیم خونه یکی از اقوام بعد شام و میوه و...به شوهرم گفتم بریم کم کم گفت میریم فعلا زوده من باردارم زیاد نمیتونم بشینم دوس داشتم راحت باشم بعد یکم دوباره گفتم بریم باز گفت بذار اخبارو ببینم درحالیکه نگاه نکرد تا بالاخره گفت بریم اومدیم خونه خیلی خسته بودم زیر دلمم درد میکرد لباسامو که درآوردم گفتم برام بذار تو اتاق فردا جمع میکنم گفت خستم و نکرد قبول دارم اونم خستس از صبح تا شب سرکاره ولی کار سختی که ازش نخواستم خودم بردم انداختم تو اتاق اصلا درکم نمیکنه من بهش گفتم زیر دلم درد میکنه حال ندارم چون ویارم خیلی بده خیلی ضعیف هم شدم ده تا کار بهم داد اینکارو کن اون یکی و....

منم ناراحت شدم از بی درکیش و گریه کردم اومد گفت گریه نکن و باهام آشتی کن منم نکردم دیدم پشت کرد و خوابید منم تا۲شب گریه کردمو نخابیدم میدونم که شنید ولی خودشو زد به خواب اصلا براش مهم نبود زن حامله با این وضع بخابه صبح هم رفت سرکار واقعا میخام بدونم من مقصرم؟😔

نه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا الانم حتی یه پیام نداده ک حالت چطوره🥺

خودت رو اذیت نکن شاید نمیتونه درکت کنه،بجای دلخوری و.. وقتی اومد یجوری با خوشرویی و محبت رفتار کن که خودش پشیمون بشه

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

شما زود رنج شدید و همسرتم ی جور دیگه فکر میکنه شاید فکر میکنه اگه مرتب پی حزفت بره میشه زن ذلیل یا ن ...

آره خب خیلی زودرنج شدم و دست خودمم نیس 

شاید همچین فکری کنه نمیدونم 

ولی من خیلی ناراحتم حس تنهایی میکنم😔

آخی عزیزم....منم دقیقا عین خودتم.....۲۰ هفته باردارم.. تاالان ک تو ۵ماههم کلا ۲کیلونیم اضافه وزن داشتم خیلی ضعیف شدم اصلا نمیتونم ازجام پاشم...من بچه سوممه شوهرم اصلاااا حالمو درک نمیکنه ب شدت زودرنج و عصبی شدم با حرفاش و کاراش حالمو بدتر میکنه....ندام بهم کار میده مدام گیر میده چرا خونه بهم ریخته ..خو چکار کنم نمیتونم بخدااا😭

تویی زیباترینم
خودت رو اذیت نکن شاید نمیتونه درکت کنه،بجای دلخوری و.. وقتی اومد یجوری با خوشرویی و محبت رفتار کن که ...

خودشون پشیمون نمیشن فک میکنن حق داشتن و ب رفتارشونم ادامه میدن...شوهر من اینطوره

تویی زیباترینم
آخی عزیزم....منم دقیقا عین خودتم.....۲۰ هفته باردارم.. تاالان ک تو ۵ماههم کلا ۲کیلونیم اضافه وزن داش ...

وای خیلی بده اینجوری واقعا آدم دست خودش نیس ک من به حدی بیحالم دسشویی رو به اجبار میرم همش احساس ضعف میکنم واقعا مگه انتظار زیادی داریم این سختی ها هم میگذره ولی خوبه که یه مرد بادرک کنارت باشه😪جنسیت بچت چیه عزیزم