2777
2789
عنوان

تنبیه

349 بازدید | 15 پست

بچم امروز جلو مادر شوهرم گفت مامانم از شما بدش میاد تازه اخبار خونه مامانم رو میاد میگه مثلاً گفت مامان جونم رو بردیم مسافرت و رفتیم مسافرت بنظرتون چجوری تنبیهش کنم اصلا تنبیهش کنم آیا  ؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بی توجهی میشد دنبال توجه هستش بچه ...

بهش بگو حر فای من وبابا رازه توخونه نباید به کسی بگی .

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
واقعا

اره واقعا نمیدونسی؟

وقتی بچه میره خونه کسی مثلا مادرشوهرت و برمیگرده اش بپرسی چیکار کردی مثلا مامانجون چی گف فلانی جی میگف چیکار میکرد برای بچه عادت میشه ک اخبار خونه اینو اونو پیش همه بگه 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

اصلا تنبیه ش نکن بعدا بدتر چهار تا چی روش میذاره میره میگه. حتما مادرشوهرت هم زیر دل بچه ت میره. مثل شوهر من خاله زنکه، از زیر زبون بچه م حرف میکشه. 

شا مادرشی بهتر قلق بچه ت دستته که با چه حرفی دیگه کارش تکرار نمیکنه.

۶ سالشه

تحریکش کردن پیامرسان بشه تنها نذارش خونه کسی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞