2777
2789

اسی وسواس دارم دارم دیونه میشم دعاکن برام

متلا شامپو خریدم از فروشگاه میگم کاش از داروخونه میخریدم. همش میگم شاید در شامپو کسی باز کرده باشه و کتیف شده باشه چون تو فروش

گاه هزار نفر بش دست میزنن تا بخرن. ولی داروخانه یه نفر میفروشه و خودش میده به مشتری و پسم نمیگیره

نمیدونم چرا این حس دارم کلی شوینده و ـ.. خریدم پشیمونم نمیدونم چکارکنم 

اسی وسواس دارم دارم دیونه میشم دعاکن برام متلا شامپو خریدم از فروشگاه میگم کاش از داروخونه میخریدم. ...

وای ببخشید خندم گرفت عزیزم 

ان شاءالله  که مشکلت حل شه عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خنده دار هیچ وقت فکر نمیکردم اینطوری نمیدونم چرا افتاد تو فکرم. میشه بگی واقعا داروخانه مطمینت ...

عزیزم ول کن دو تاشم مطمعنن کی در شامپورو باز میکنه دوباره میذاره سرجاش اخه

میشه یه دلیل بگی که ممکن داروخانه م این اتفاق بیفته و فرقی نداره با فروشگاه

خواهرم اعصاب خوردی بخاطر ی شامپو ارزش نداره ها اگه وسواسی برو یکی دیگه بگیر ولی اعصابتو خورد نکن

خواهرم اعصاب خوردی بخاطر ی شامپو ارزش نداره ها اگه وسواسی برو یکی دیگه بگیر ولی اعصابتو خورد نکن

یه تومن پولش دادم. نمیدونم چکارکنم. همیشه از فروشگاه میخریدم اصلا این چیزا نمیومد تو فکرم. اینسری دارم دیونه میشم  اصلا 

اخه کلی خریدم شوینده ضرفشویی لباسشوییو..... 

خوکتور بزن به بیخیالی  و راحت استفاده کن منم از فروشگاه میخرم این حرفا چیه میزنی. پایه و اساس نداره آروم باش. زندگی ترزش این همه آزار دادن خودتو نداره 

دقیقا بعد خرید اومد تو فکرم کاش قبلش میومد نمیخریدم. شما میگی داروخانه مطمینتر؟ 

دقیقا بعد خرید اومد تو فکرم کاش قبلش میومد نمیخریدم. شما میگی داروخانه مطمینتر؟ 

فرقی نداره  ابنا داستانی که خودت ا برای خودت درست کردی 

قبل باز کردن شامپو خود شامپو رو بشور بقیه شم بسپار به خدا همین 

خوکتور بزن به بیخیالی  و راحت استفاده کن منم از فروشگاه میخرم این حرفا چیه میزنی. پایه و اساس ن ...

وسواس لعنتی. بخدا همیشه از بقالی سرکوچه یا فروشگاه میخریدم. اینسری نمیدونم چرا این فکر اومد تو فکرم. همش میگم کاش داروخانه میخریدم. دنبال اینم یه نفر بگه اقا داروخانم احتمالش هست اگ به احتمال باشه فرقی با فروشگاه نداره. ولی همش میگم فروشگاه احتمالش صدبرابرو...