2777
2789
عنوان

پسرم همش میگه باهام بازی کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2935 بازدید | 85 پست
بچه شمام اینطوره مداوم بازی بخواد؟ پسرمن ۶ سالس من جدا باباش جدا با داداششم بازی میکنه کلاس ورزش می ...

آره پسر منم همینطوره،تازه وقتی داره میخوابه برقا خاموشه،گریه میکنه میگه من بازم دلم میخواست بازی کنم،چرا شب شد😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که.ادم میمونه چی بگه

من فک میکنم مرده ! اینجوری دلم بیشتر اروم میگیره تا بدونم زندس!

میدونی از کی برام مرد? سه سال پیش شوهرم تو پیج باباش براش تبریک تولد نوشت 

بعد که شوهرم اومدخونه دیدم ناراحته و بغض داره گفتم چیشده? گفت بابام زنگ زد گفته که من مجبورشدم پیام تبریکتو پاک کنم چون ب خونواده ی همسرجدیدم نگفتم که بچه دارم فقط گفتم مطلقه ام

ازون روز مرد برام 

ما نونخورش نبودیم شوهرمم بچه کوچیک نبود ک بخان بخاطر بچه داشتن پدرشوهرم بهش زن ندن زندگی ما کلا مستقل از زندگی اونه 

ماه تا ماه اگه شوهرمن زنگ نزنه بهش اون یه زنگ نمیزنه ببینه مردیم یا زنده ایم

منم هرگز بهش زنگ نمیزنم ن عید ن روزپدر نه هیچ وقت دیگه 

من میدونم چطوری میخای بدونی??  شوهرمنم طلبه بود بخاطر بچه دارشدنمون و حقوق کم طلبگی اومد بیرون ...

اخه فقط لباس که نیست..خرج های زندگی خیلی زیاده نمیدونم واقعا چه جوری سر میکنن با چند تا بچه و یه حقوق ناچیز..البته یکیشون میگفت کمه ولی برکت داره

اخه فقط لباس که نیست..خرج های زندگی خیلی زیاده نمیدونم واقعا چه جوری سر میکنن با چند تا بچه و یه حقو ...

چی بگم والا فقط میدونم یه چندسال خیلی سخت میگذره 

ازینور اون ور بهشون میرسن 

مثلا یادمه استاد شوهرم ماهانه یه کیسه۱۰کیلویی برنج میداد بهمون 

اکثرا هم بعدا میرن تو?سپاه و ادارات و ای ور اون ور مشغول میشن یا قاضی میشن 

خلاصه بخان میتونن خوب پول درارن 

خیلی از خرجهایی ک مردم عادی دارن اونا ندارن مثلا داییموداییمو خالم زندگیشون طلبگیه تولد نمیرن یانمیگیرن 

ازمرکزخدمات حوزه ههاو جاهای خیریه بهشون گوشتوحبوبات میدن 

اینجور زندگی کردن یه دل شیرمیخاد واقعا کلی طعنه و فقر باید تحمل کنن 

یه سوال برام پیشومد  روانپزشک قرصی میده ک حصله م رو زیاد کنه? هست همچین قرصی? من فقط خیییلی بی ...

اره من خودمم صبرم کم بود بی حوصله بودم یه روزایی ،گاهی هم  اما پرخاشگرم بودم بهم سرترالین داد ،دیگه یادم نمیاد کی داد زدم🤣

نسبت به سوالایی که ازت میپرسه و حالت دارو بهت میده 

بعد یه مدت دیگه رفتم باشگاه ،دیگه داروهامم نخوردم خوبم الان 

هر جور شده برو باشگاه یه رشته ی شاد و اکتیو ،مثلا من فیتنس میرم جو کلاس هم صمیمی و شاده 

خیلی ازمادرا دیدم بچشون رو میزارن کلاس ژیمناستیک همون زمان ،خودشون هم بجا بشینن منتظر الکی ،همزمان میرن رشته مورد علاقشون 

فقط برو برا روحیت 

شکرگذاری در ۲۸ روزم انجام بده خیلی موثره ،نه یک ماه دو ماها ،مرتب داشته باش

یادت باشه خودت دکتر خودتی ،هیچکی نمیتونه کمکت کنه جز خودت

موفق باشین💎