2777
2789
سلام چیز سنگین بلند کردی عزیزم؟ من یبار چیز بلند کردم به شدت گردنم درد گرفت خییییلی رعایت کردم تا ب ...

منم  دوسال قبل سنگین بلند کردم . رفتم ام آر آی  مهره ۵و۷ دچار دیسک شده بود .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم  دوسال قبل سنگین بلند کردم . رفتم ام آر آی  مهره ۵و۷ دچار دیسک شده بود .

آخی ان شاالله سلامتی کامل خدا بهتون بده، ممنون که گفتین 

منم باید پیگیری کنم، یک کیلو وسیله بخرم یه مسیر کوتاه راه بیام گردنم درد میگیره

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
آخی ان شاالله سلامتی کامل خدا بهتون بده، ممنون که گفتین  منم باید پیگیری کنم، یک کیلو وسیله بخ ...

عضلات گردنتونو با نرمش های مخصوص تقویت کن آجی تو گوگل بزن میاره. گوشی روهم بالا بگیر برای استفاده یا حالت دراز کش باش.انشالله سلامتیت همیشه برقرار

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

عضلات گردنتونو با نرمش های مخصوص تقویت کن آجی تو گوگل بزن میاره. گوشی روهم بالا بگیر برای استفاده یا ...

چشم حتما عزیزه دلم ممنون از راهنماییت مهربونم😍🥰❤️

ان شاالله سلامتی شما هم همیشه برقرار باشه به امید خدا💖

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
چشم حتما عزیزه دلم ممنون از راهنماییت مهربونم😍🥰❤️ ان شاالله سلامتی شما هم همیشه برقرار باشه به ام ...

🌹😘ممنونم از دعای زیبات .بهترین دعاها مال تو🌹🤲