2777
2789
بعد هر روز میخوری ؟ یعنی ۱ سال هر روز 

نه هر روز نمی‌خورم یه روز درمیون میخورم گاهی وقتی هم یادم میره یا خونه نیستم 

هر موقع دوست داشتی بخور فقط شب بخور 

ببین من پریود میشدم جنازه میشدم 

این قدر خوبم کرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چطور با فریتین ۲ علایم نداشتی  من فریتینم ۵ بود خودم ۳ ما کشتم تاشد ۲۵ الان دوباره کم شد&n ...

دکترم گفت بخاطر اینکه هموگلوبینت خوبه مشکلی نیست و فریتین مثل انبار میمونه که موقع نیاز ازش استفاده میشه . شما چه قرصی مصرف میکنی ؟

وای چطور با فریتین ۲ علایم نداشتی  من فریتینم ۵ بود خودم ۳ ما کشتم تاشد ۲۵ الان دوباره کم شد&n ...

برا من اخرین ازمایشم ذخیره آهنم ۱۰ بود کمه؟؟؟

هموگلوبینمم ۱۳ یا ۱۴ هست

تپش قلب در حالت عادی ندارم ولی از خواب بپرم بلافاصله شدید تپش قلب میگیرم

یا از چیزی بترسم به راحتی تپش قلب میگیرم

علایم واضح دیگه ای ندارم جز همین تپش قلبم

دکتر هم دید و چیزی نگفت

کلا عدد نرمالش چند باید باشه؟؟

خدا کنه واسه منم جواب بده بدن درد گرفتمه با سرگیجه

خوب میشین. مثل من درمانتون ادامه دار باشه. من درمان شدم باز دو سه سال اصلا یه دونه قرص آهنم نخوردم دوباره برگشت‌. آز جدیدم فرتینم ۸ و هموگلوبینم ۱۱ هستش. اگه تهرانید دکترمو بهتون معرفی کنم. از بهترین ها هستند

خوب میشین. مثل من درمانتون ادامه دار باشه. من درمان شدم باز دو سه سال اصلا یه دونه قرص آهنم نخوردم د ...

نه تهران نیستم درسته ما خانوما چون هر ماه خون ریزی داریم بعضی مکمل ها رو باید اکثر اوقات مصرف کنیم 

برای مامان منم نوشته آخه فقط اون پایین نبود همه چیه خونش پایین بود بعد مادرم گولبولاش میمیره

عزیزم میشه بگید مشکل مادرتون چی بود

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید