lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5194 عنوان لذت تنهایی 53 بازدید | 8 پست نظرتون باتنهایی چیه؟قبول دارید یه آرامش خاصی داره وقتی سرم توی کارخودمه خیلی شادترم دقیق ترم ولی نمی دونم چرا قاطی جمع می شم راهکاری دارید که اینقدرسمت شلوغی و آدم ها وحاشیه نرم 1402/10/08 | 01:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5194 خودتو با یه آموزش دیدن و دنبال یه هدف رفتن سرگرم کن اصلا درگیریه هدف مهم هستم درحال حاظر ولی یکم ذاتی ادم شلوغی هستم زیاد باخانوادحرف می زنم درصورتی که ارامش تنهایی برام بیشتره
belaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 753 اصلا درگیریه هدف مهم هستم درحال حاظر ولی یکم ذاتی ادم شلوغی هستم زیاد باخانوادحرف می زنم ... خب آدم میانگرایی هستی احتمالا شخصیتتو سرکوب نکن هر وقت دوست داشتی با دیگران باش هروقت ب تنهایی و خلوت با خودت نیاز داشتی خلوت کن
belaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 753 ۲۱ چرا؟ چونکه گفتم زیاد تو تنهایی نرو درسته آدم تو تنهای منتظر کسی یا خبری نیست و آرامش داری اما بهش هم عادت بکنی خوب نیست کم کم ارتباط با دیگران برات سخت میشه اول جوونیتِ زیاد با تنهایی خو نگیر
lndependentgirl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 5194 خب آدم میانگرایی هستی احتمالا شخصیتتو سرکوب نکن هر وقت دوست داشتی با دیگران باش هروقت ب تنهایی و خلو ... اخه ذاتا ادم برونگرا کاجتماعی هستم اهل جمع هستم که این موردباعث دورشدنم ازاهدافم می شه باید یک مدت تنهاباشم باافکارم
belaa عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 753 اخه ذاتا ادم برونگرا کاجتماعی هستم اهل جمع هستم که این موردباعث دورشدنم ازاهدافم می شه باید یک مدت ت ... آهان در راه هدف خوبه