2777
2789

دل نهادم به صبوری ،که جز این چاره ندارم ❤️‍🩹

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ب نقطه ناامیدی میرسم میگم خدایا من نمی‌دونم چطوری تو خدای منی خالق منی من جز تو هیشکیو ندارم 

تمام امیدم ب درگاه تو هست هر طور صلاح میدونی منو تو این  مسیر سر بلند نگهدار

منو به حال خودم رها نکن 

بلاخره یا حل میشه یا راه حل پیدا میشه یا صبور میشم

یطوری درست میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من وهمسرم الان در نقطه ایی از زندگی هستیم ن کسی حمایتمون  میکنه جز خدا.. ن زندگی راحتی داریم یعنی صفر بودیم ولی کمی بهتر شدیم باور دارم خدا همیشه شرایط بد رو ثابت نگه نمیداره اینا همش امتحانه وبس

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من زیر غم زندگی خم شدم

بخاطر ناراحتی خانوادم وخواهرم اضطراب دارم

نمیدونم چراخدافقط غم زندگی به ماداده

ناشکری نمیکنم ولی اینقدر غم وسختی توزندگی دیدمکه موهام سفیدشده ازبی کسی خودم وخانوادم.دعاکنین خدا به ماهم نگاه کنه

وقتی ب نقطه ناامیدی میرسم میگم خدایا من نمی‌دونم چطوری تو خدای منی خالق منی من جز تو هیشکیو ندارم&nb ...

من رختر بیمار دارم که جز معجزه خدا هیچ راهی برای خوب شدنش که مثل بچه عادی بشه وجود نداره.من نمیتونم صبوری کنم فقط شفاشو میخوام .بهش میگم صنم میخوام باخدا حرف بزنم چی بهش بگم بهم میگه بگو صنم راه بی فته  دلم اتیش میگیره پاره تنم نفسم زندگیم مثل بقیه بچه ها راه نره 

من رختر بیمار دارم که جز معجزه خدا هیچ راهی برای خوب شدنش که مثل بچه عادی بشه وجود نداره.من نمیتونم ...

الهی دورت بگردم از خدا می‌خوام تو همین لحظه هوای دل تو مادر را داشته باشه یطوری واستون معجزه رخ بده که از ته دلت بگی خدایا شکرت ک هستی و نقشتو تو قلب و زندگی ما بنده هات پررنگ تر از قبل می‌کنی 

از ته قلبم خواهان سلامتی عزیزتون هستم 

🤲📿❤️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

موقع هایی میشه که یادم میره توکل ب خدا چجوریه ولی اینجور مواقع یه نشونه هایی سر راهم میذاره ک ب یادم بیاره 

مثلا سریال یوسف پیامبر برا من همیشه یه نشونه هست همش میگم خدایی ک یوسف رو یادش نرفت مارو هم یادش نمیره...اونو تو بدترین شرایط قرار داد ولی درنهایت  نجاتش داد 

راهشم فقط صبوری و درد دل یوسف با خداش بود 

سعی میکنم تو الان زندگیم این دوتا نکته رو یادم نره ک بتونم تاب بیارم

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸