2777
2789

نه بت یه وکیل مشورت کنی میگه بهت فکر کنم بهترین طلاقه 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

تو دفتر خونه ثبت میکنین چقد مهریه گرفتین و آقا حق طلاق رو میده به خانوم و خانوم میره دفتر خدمات قضایی اقدام به طلاق توافقی میکنه 

یا هم هر دو میرن خدمات قضایی اونجا لایحه میفرستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .باید با همسرتون برید دفترخانه ثبت اسناد رسمی.بعد تمام توافق ها اعم از مهریه.نفقه.حضانت.جهاز.اجرت المثل .و....همه چیز رو کتبی نوشته و ثبت بشه و بشما حق طلاق داده بشه.بعد یک وکیل میگیرین.به راحتی آب خوردن.تمام.انشاالله که سلزش کنین و این مراحل پیش نرین.مخصوصا پزشک قانونی برای عدم بارداری واقعا سخته.اونم آخرین روزای دادگاه میگیرن

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

عزیزم زوده برای طلاق 

خودت اقدام نکن

برای خراب کردن زندگی همیشه فرصت هست عحله نکن ب احترام‌ بچت. حیفه دست گلته زیر دست اینو اون بیافته

یا حتی بی پدر بزرگ بشه

عجله نکن 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تو دفتر خونه ثبت میکنین چقد مهریه گرفتین و آقا حق طلاق رو میده به خانوم و خانوم میره دفتر خدمات قضای ...

من راضی ب طلاق نبودم همسرم اقدام کرده حق طلاق رو بهم داده ولی من اقدام نکردم میتونم منتظر بمونم خودش اقدام کنه واسه طلاق؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
عزیزم زوده برای طلاق  خودت اقدام نکن برای خراب کردن زندگی همیشه فرصت هست عحله نکن ب احترام‌ ب ...

همسرم اقدام کرده من راضی ب طلاق نبودم حتی الان که مهریه م رو گرفتم 

من راضی ب طلاق نبودم همسرم اقدام کرده حق طلاق رو بهم داده ولی من اقدام نکردم میتونم منتظر بمونم خودش ...

عزیزم میتونم بپرسم چرا اختلاف داشتین و چقدر مهریع گرفتین.عزیزم امیدوارم برگردی سرخونه زندگیت ولی یک نصیحت کاملا معلومه احساساتی شدی.و برای برگشت حاضری هر کاری بکنی.لطفا مهریتو بهیچ عنوان برنگردون.مطمن باش شوهرت میاد دنبالت.اینکه هم مهریه گرفتی هم حق طلاق واقعا شاهکار بزرگیه چون مردها در قبال مهریه حق طلاق میدن.خودش میتونست وقتی مهریتو داده طلاقت بده.مطمن باش دلش راضی نیست به جدایی که انداخته به گردن تو.ولی سربه هوا تصمیم نگیر.کاری نکن مهریه ات صفر بشه.بخاطر برگشتت.الان طلاق نگیر مطمن باش میاد سراغت

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

نگران نباش.به خدا پناه ببر.بعد از هر سختی گشایش و آسانی هست.مطمن باش اخلاقت خوب کنی و رفتارت مناسب باشه همسرت میاد دنبالت.مردها بعد از مدتی از جدایی تازه متوجه میشن جه اشتباهی کردن همسرت میاد دنبالت.ولی آروم باش .نزار بفهمه دنبالش و پریشانی.

همسرم اقدام کرده من راضی ب طلاق نبودم حتی الان که مهریه م رو گرفتم 

تاپیکاتو خوندم 

عحله نکن ی ماه وقت کمی هست 

مدام ب خودت بگو برای خراب کردن وقت هست

بزار اون بره دنبال بقیه اش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم میتونم بپرسم چرا اختلاف داشتین و چقدر مهریع گرفتین.عزیزم امیدوارم برگردی سرخونه زندگیت ولی یک ...

عزیزم یعنی اشتباه کردم مهریه و حق طلاق رو گرفتم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز