gelchack مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 379 عنوان مرد متاهل 133 بازدید | 11 پست بچه هااااممکنه یه اقای ۴۰ ساله (متاهل) به یه دختر جوون بیست و خورده ای حسی غیر از عشق و اینا داشته باشه؟ 1402/10/08 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 11339 چیزی که این روزا تو جامعه زیاده متاسفانه چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
merssy عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 3853 مثلا چه حسی؟ همون حس ک همه مرد ها دارن طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12450 من متولد۷۶امخواستگارم۶۴ناراحتم چون سنش بالاس خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
gelchack مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 379 اره هول باشه چرا ک نه اگه مرد خوبی باشه چیمیشه مثلا حسش فقط از رو مهربونی و اینا باشهبا اینکه عمق نگاهاشو حس میکنم
gelchack مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 379 یعنی از دختر سوءاستفاده کنه؟ نگاهای طرف یوقتا جوریه که استرس میگیرم وقتی تو چشمام نگاه میکنهمیخوام بدونم میشه مثبت فکر کنم که فقط یه حس از رو لطف . محبته؟
پناههههحامیییی۸۴ عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 2435 اگه مرد خوبی باشه چی میشه مثلا حسش فقط از رو مهربونی و اینا باشه با اینکه عمق نگاهاشو حس میکنم تو فک میکنی مرد خوبیه ولی زن داره و به یکی دیگ حس داره عوضیه هیز هوله
gelchack مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 379 تو فک میکنی مرد خوبیه ولی زن داره و به یکی دیگ حس داره عوضیه هیز هوله ینی حتی اگ بقیه هم بگن ادم خوب و موجهیهولی بازم هوله ؟!