2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام روزتون بخیر بله کادردرمانم

ببخشید ممکنه جواب آزمایش ها در ازمایشگاهی معتبر نباشه؟؟؟ تیرویید در یه ازمایشگاه ازمایش دادم کم کار بود تو یه ازمایشگاه دیگه خوب بود نمیدونم کدوم درسته

متاهل❤️

توازمایشگاه ازتون پرسیدن اینایی که من ازشماپرسیدم.احتمالش وجوددارد بستگی به نوع کیت‌های داره که ازشرکتهای مختلف خریداری واستفاده میشه امکانش هست.

تایپیک قبلی قفل شده اینجا فرستادم میگی بیچاره مردها.میدونی همین مردها چه بلاها چه عذاب‌هایی توزندگی به سرمون آوردند ومیارن!!مردی به طرز فجیحی زنشو بزن فحاشی کنه.مرده؟؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2843

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عوض شدم

scarlettn | 24 ثانیه پیش
2834
2835
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   دختر_آرووم  |  19 ساعت پیش
توسط   بودلی  |  16 ساعت پیش