2777
2789
عنوان

کلاهبرداریه؟🥶🥶

163 بازدید | 14 پست

یه شرکته به اسم ای نو تی 

بعد امروز از طرف یه نفر که بهم معرفی کرده بود رفتم اونجا 

جلسه داشتن! اصلا یه وضعی همشون دختر و پسرای جوون با تیپای عجیب

بعد چنان دست میزدن و سوت جیغ میکشیدن که اصلا من مبهوت موندم 

از هر کسی میپرسیدم خب این چه شرکتیه؟ چیکار میکنین داخلش؟ اصلا کسی اطلاعات درستی بهم نمیداد و انگار میترسیدن. فقط یه خانمه برام گف

بعد سر ساعت شروع جلسه درو قفل کردن و سه تا پسر هیکلی دم در وایسادن مسئول در که کسی نره بیرون یا نیاد داخل!

اون ساختمونی که داخلش شرکت بود اصلا بالا سرش اسم شرکت رو ننوشته بودن ولی سایتش تو اینترنت هس 

و میگف کف حقوق ماهانش از ۱۵ تومنه تا ۱۰۰

حدود چند میلیونی هم برا ابزار کارش باید پول بدی 

منم ول کردم اومدم بیرون! طرف بهم میگف فقط دنبال فرار کردنی😂 فهمید ازشون خوشم نیومده 

حالا موندم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این شرکت‌های هرمی نبوده؟

هرمی بهشون میگن؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تو تعریف کردی من ترسیدم چه برسه برم تواون شرکت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
تو تعریف کردی من ترسیدم چه برسه برم تواون شرکت

بله واقعا میگن مثل گروگان گیریه انگار طرف چندین ماه نگه می‌دارند خانوادش هم ازشون خبر ندارن بعد اینا زنگ میزنن پول میگیرن خیلی ها تو این دام افتادن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بله واقعا میگن مثل گروگان گیریه انگار طرف چندین ماه نگه می‌دارند خانوادش هم ازشون خبر ندارن بعد اینا ...

واای پس خوب شد امروز ولم کردن

یکی دیگم پدرم مشابه این برام تعریف کرد 

بله واقعا میگن مثل گروگان گیریه انگار طرف چندین ماه نگه می‌دارند خانوادش هم ازشون خبر ندارن بعد اینا ...

اره اصلا شایدم قاچاقچی اعضای بدن باشن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
واای پس خوب شد امروز ولم کردن یکی دیگم پدرم مشابه این برام تعریف کرد 

خداروشکر