2777
2789

بوگو ببینم چی هست

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سوال دارم هیشکی بلد نی🥲

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
بوگو ببینم چی هست

دیشب خواب دیدم نامزد کردم و حلقه ی نامزدی خیلی خیلی زیبایی دستم بود با یه حس خوشحالی به حلقه م نگاه میکردم 

در ضمن بگم که پسری رو هم که نمیشناختم تو خواب دیدم 

و وسط خواب که از خواب پریدم اذان صبح رو میگفتن 

دیشب خواب دیدم نامزد کردم و حلقه ی نامزدی خیلی خیلی زیبایی دستم بود با یه حس خوشحالی به حلقه م نگاه ...

انگشتر نماد وصلت و تعهده 😍👌🏻 انشالله خیره

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
دیشب خواب دیدم نامزد کردم و حلقه ی نامزدی خیلی خیلی زیبایی دستم بود با یه حس خوشحالی به حلقه م نگاه ...

خب دیگ 

مبارکه میخای نامزد کنی 🥲😂 

منم قبله نامزدیم زیاد خاب انگشتر و هرچی که تعبیرش ازدواج بود میدیدم 

انگشتر خودش تعبیرش خوبه و به ازدواج برمیگرده 

درخاست مطلقا ممنوع 

اگر در خواب شخصی به دست شما حلقه ازدواج می‌کند یا برای شما هدیه حلقه ازدواج آورده است یا در شرایطی مقابل چشم همه زانو می‌زند تا حلقه ازدواج را به شما تقدیم کند، تعبیر آن بسیار خوب است. درواقع دیدن این خواب نشان می‌دهد که احتمالا رابطه‌ای که در دنیای واقعی دارید، به فاز جدیدی وارد می‌شود و ارتقاء خواهد یافت. شما نیز از چنین رویدادی باید خوشحال و شادمان باشید.

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم منم ی خوابی دیدم بگم

گلم من فقط سطحی بلدم 

خب دیگ  مبارکه میخای نامزد کنی 🥲😂  منم قبله نامزدیم زیاد خاب انگشتر و هرچی که تعبیرش ا ...

من قبل قبولی کنکورم خواب دیدم باردارم😐حالا من مجرد... ی بار خواب دیده بودم حنا زدم ب موهام نارنجی خوش رنگی داشت این تعبیذش چیع