2777
2789
عنوان

یا رب حیف باشد

116 بازدید | 9 پست

یا رب حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

خدایا دل جایگاهیه که باید شادی در اون باشه دل از غم بیزار شده دیگه.

خدایا خودت غم های دل همه را دور کن جاش بذر شادی تو دلها بپاش

سلام ما بر زنده کننده اهل ایمان🙏🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم چراخدا فقط به مابی کسا غم میده

نمیخام ناشکری کنم ولی همیشه منتظرم یک اتفاق ناخوشایندم

چون همیشه غم هست خدایا مارو به خودمون واگذارنکن بسه دیگه میدونی غم خوارنداریم مگه میشه یک خانواده اینقدر بدبخت وبی کس

نمیدونم چراخدا فقط به مابی کسا غم میده نمیخام ناشکری کنم ولی همیشه منتظرم یک اتفاق ناخوشایندم چون ...

ما بی کسا هم خدایی داریم بالاخره همیشه اینجوری نمی مونه بنظرم چاره اینه با غم رفیق شد چون هر چیزی تو دنیا باهاش بجنگی بدتر میشه و رشد پیدا میکنه این تجربه ایه که من تو زندگیم داشتم

من حتی می ترسم ک دیگه یکم گلایه کنم پیش خدا 

گلایه نکن عزیزم. نمیدونم برداشتت از خدا چیه. ولی تنها راه وصل و اتصال با عالم بالا حال خوب هستش. اگه میخای سیمات وصل بشه یک شادی و شور و شعف خودت در دلت ایجاد کن و اونموقع بشین ازش طلب کن اونجوری محاله جواب نگیری راهیه که خودم امتحان کردم ولی نکته سختش ایجاد اون شور و شعف درونی هستش.

و در یک کلام میگم به خدا خوش بین باش حدیث از آقا امام رضا علیه السلام داریم که اگر کسی به خدا گمان خوب داشته باشه خدا هم با بنده اش با همون گمان خوب عمل میکنه.