2821
2789
عنوان

سوتی لفظی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست
این که سوتیه اصلامهم نیست بیخیالش فقط چون خوشت اومده باید مدیریت کنی خیلی بروز ندی 

امیدوارم اونم کلا یادش رفته باشه و دیگه هم یادش نیاد و واقعااااا دیگه هم تکرار نکنم این سوتیارو🥲😁

من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان نی نی سایتی ایمان دارم ❤️🍀پس لطفا دعام کنید 😇

سلام عزیزم من بهت درخواست دوستی دادم یه سوال داشتم میشه لطفاً قبول کنی 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همینه عزیزم آدم از هر کی خوشش بیاد یه خورده پیشش خجالت می‌کشه اون راحتی که همیشه داشته رو از دست مید ...

سلام عزیزم خوبی 

من خیلی تمرین کردم ک دگ سوتی ندم 

۵شنبع باز رفتیم بیرون ۴ ساعت باهم بودیم خیلی خوش کذشت و همه چی خوب بود لحظه اخر باز ی ثپق خیلی ضایع زدم خودم دقیق یادم نیس چجوری شد میخواستم بگم قبل از اینکه، قبلو یطور خاص تلفظ کردم ک خودمم یادم نیس 😂😂😂😂😂

چون لحظه اخرم بوده حتما یادش مونده و با خودش میکه این اصلا بلد نیس حرف بزنع خیرسرش🥲

سلام عزیزم خوبی  من خیلی تمرین کردم ک دگ سوتی ندم  ۵شنبع باز رفتیم بیرون ۴ ساعت باهم بود ...

سلام عزیزدلم ممنونم تو خوبی
خیلی هم عالی انشاالله که همیشه خوش باشی
واقعا یه تپق کوچیک پیش میاد اصلا چیز مهمی نیست اگر تمرکز نکنی روش کمتر تپق میزنی دیگه اصلا به سوتی دادن فکر نکن حساس نباش روش
اما چون خودت خیلی مهمه برات من پیشنهاد میکنم قبل هر قرار یا صحبت کردن حتما صداتو گرم کن تو نت بزن گرم کردن صدا پنج دقیقه وقت میگیره ولی تو بیان واضح و درست کلمات خیلی کمکت می‌کنه
اگر زیادم انجام بدی به مرور رو زیبایی صداتم تاثیر میزاره علاوه بر وضوح کلام
حالا که اول رابطت هم هست این توصیه رو از من داشته باش کتاب زنان زیرک رو بخون یا توی کست باکس صوتیشو گوش کن کمکت می‌کنه همیشه چالش ذهنی اون مرد بمونی و همیشه بهت توجه کنه و دوست داشته باشه که بهش توجه کنی

سلام عزیزدلم ممنونم تو خوبی خیلی هم عالی انشاالله که همیشه خوش باشی واقعا یه تپق کوچیک پیش میاد اص ...

باشه عزیزم حتما 

ارع درست میگی خیلی رو تپقام حساس شدم و از ی طرفی اخرین بار واقعا خجالت کشیدم 

اونم از ۵شنبع هفتع قبل ن پیام داد ن خبری ازم گرفت احتمالا باز ۵شنبع بریم بیرون 

اره اتفاقا کست باکسو دارم حتما گوشش میدم 

خیلی ممنونم از راهنماییت 

عزیزم میشه لطفا دعا کنی برام 

من واقعا خوشم اومده ازش 

تو جلسع سوم ک حرف میزدیم 

ی صحبتی پیش اومد گف حرم ک رفتع بودم ب امام رضا گفتم اگ در این دختر خیری برای من عست ی کاری کن نتونه بدون من نفس بکشه و اگ خیری نیست یکاری کن از من متنفر شه

برداشتت از این حرفش چیه 

بنظرت میخاد منو 🥹🥹

باشه عزیزم حتما  ارع درست میگی خیلی رو تپقام حساس شدم و از ی طرفی اخرین بار واقعا خجالت کشیدم& ...

عزیزدلم خیلیم عالی
خواهش میکنم گلم

میخوادت خیلیم میخوادت چون آدم وقتی می‌ترسه خودش از سر اشتباه تصمیم بگیره از خدا میخواد طرف مقابل راه درستو بره من دقیییقا یه تجربه این شکلی دارم 

خواستگاری داشتم با موقعیت خوب و من کم تجربه و کم سن که ازش خوشم اومده بود گفتم اگه دوباره بیاد من واقعا نمیتونم ردش کنم و بهش بله میدم ولی میدونستم از رو احساساته از ته ته دلم از خدا خواستم که اگر به صلاحمه دوباره بیاد در زمان مناسب و اگر به صلاحم نیست پشیمون بشه و هرگز دوباره خواستگاری نکنه 

اون نیومد و من با گذر زمان متوجه شدم که چقدررررر شانس اوردم و خدا منو چقدر دوست داشت که طرف اون موقع که من درگیر احساسات بودم عقب کشید تا کار نشه 

این که توهم خیلی عاشقش شدی یعنی دعاش رو به خوبی رفته و هر دو برای هم خوبین 

این که آدم معتقدی هم هست نکته مثبتیه این آدما مرد زندگین 

عزیزدلم خیلیم عالی خواهش میکنم گلم میخوادت خیلیم میخوادت چون آدم وقتی می‌ترسه خودش از سر اشتباه تص ...

مرسی عزیزم 

منکه واقعا خیلی دلم میخاد بشه ولی خب چیزی بروی خودم نمیارم دوست دارم اون پیشقدم شه 

ولی بعضی وقتا تردید دارم میگم شاید نخواد منوو 

اخه مثلا از هفته پیش ک ۵ شنبه رفتیم بیرون تا الان حتی حالمو نپرسیده ن زنگی ن پیامی 

تو مثلا ۲۵ روزی ک اشنا شدیم تا الان ۵بار رفتیم بیرون ولی پیام نمیده حالمو بپرسه یا هر چی 

ولی وقتی بیرونیم خیلی حواسش بهم هست 

نمیدونم بنظرت تناقض تو رفتاراش نیس ؟؟؟؟

مرسی عزیزم  منکه واقعا خیلی دلم میخاد بشه ولی خب چیزی بروی خودم نمیارم دوست دارم اون پیشقدم شه ...

اول ببخشید که دیر به دیر جواب میدم خیلی کم میام سایت
دوم اینکه کار خوبی می‌کنی پیشقدم نمیشی عالیه این تو هم اصلا نرو تو فاز زنگ و پیام و احوالپرسی
هر چقدر که دست نیافتنی تر باشی و نسبت بهش کم توجه تر تلاش بیشتری برات می‌کنه و چالش ذهنیش خواهی شد و هر چقدر که کمتر خودت رو نسبت به آینده رابطه کنجکاو نشون بدی اون بیشتر میخواد که با تو آینده شو بسازه
سوم در مورد زنگ و پیام ندادن من فکر میکنم از بی میل بودن نیست ارتباط حضوری رو ترجیح میده که صد البته کار درستی می‌کنه و نیت خوبش رو می‌رسونه که صرفا ازدواج و وقت گذروندن نیست

ضمنا شناخت درست و واقعی از آدم ها تو دیدار حضوری به دست میاد چون موقع چت کردن طرف وقت داره افکارش رو تعدیل کنه و شاید اون چیزی که عینا در درونش نیست رو به شما جواب بده  
این برای شماهم بهتره چون اگر زنگ و پیام در کار باشه به جای هفته ای یک بار هر روز در ارتباط خواهید بود که این ایجاد وابستگی می‌کنه که قبل قطعی شدن تصمیم طرفین بسیار مخربه و جلوی تصمیم گیری درست رو میگیره

اما در نهایت اگر زنگ و پیام ندادین و بعد از یکی دو هفته پیشنهاد دیدار حضوری هم نداد احتمالا پشیمون شده شما دیگه پیگیر نشو 

اول ببخشید که دیر به دیر جواب میدم خیلی کم میام سایت دوم اینکه کار خوبی می‌کنی پیشقدم نمیشی عالیه ای ...

سلام عزیزم 

واقعا خیلی اینده رابطمون نامشخصه 

راستش بعد از ی هفته بی خبری ازش بهش پیام دادم

دلم میخواست ببینمش چون فرداش ۱۰ روزی میخاستم برم شهرستان 

واقعا دلگیر بودم با اینکه میدونسته من ۱۰ روز نیستم ولی نخواسته منو ببینه

اخرش گفتم ولش کن اون همه اون پیام داده و گفته همو ببینیم حالا من بهش پیام بدم 

۵ شنبع ظهر ساعت ۱ بهش پیام دادم سلام خوبی ؟ 

جواب نداد خیلیییی بهم برخورد تا اینکه تقزیبا ۲۴ ساعت گذشت 

من دوبارع بعش این پیامو دادم :

اینکه پیاممو جواب نمیدی 

واقعا خیلی رفتار چیپ و غیرمحترمانه‌ایع

اگ چیزی شده یا حرفی هس مستقیم و صریح حرفتو بزن 

اونم این جوابو داد : 

سلام خوبی من دیروز اومدم تهران.. وسط شب رسیدم و الان بیدار شدم. 

منم دیکه پیام ندادم اصلا بهش 

و قصدم ندارم بهش پیام بدم 

من ازش خوشم اومده واقعا ولی بعد از مسائل پیش اومده سپردم ب خدا و گفتم اگ واقعا ب صلاحمه خودش دوبارع پیگیرم شه وگرنع ک هیچی 💔

برام دعا کن عزیزم 

سلام عزیزم  واقعا خیلی اینده رابطمون نامشخصه    راستش بعد از ی هفته بی خبری ازش ...

سلام گلم 

با توجه به اینکه به اعتراضت خیلی سربسته و بدون نگرانی و عذرخواهی جواب داده من فکر میکنم قصد داره دیگه شما رو نبینه و پشیمون شده

من معمولا میگم نباید اعتراض کنی به بی توجهی اما این مورد بسیااار کار درستی کردی شما خودتون رو از بلاتکلیفی در اوردین 

چون خواستگاری سنتی بوده یه احتمال دیگه هم میدم کیس دیگه ای بهش معرفی شده باشه و در حال بررسی اون باشه و شما رو فعلا تو آب نمک نگه داره دوراشو که زد اگر بهتر پیدا نکرد دوباره بیاد سراغ شما به خاطر همین مستقیم تمومش نمیکنه 

دیگه اصلا پیام نده و اگر اون پیگیر شد خیلی زود جواب نده و زیاد دردسترس نباش 

انشاالله به حق فاطمه زهرا بهترین بخت نصیبت میشه با هر کی که به صلاحته

به هیچی اصرار خوب نیست بسپار به خدا

سلام گلم  با توجه به اینکه به اعتراضت خیلی سربسته و بدون نگرانی و عذرخواهی جواب داده من ف ...

اره عزیزم 

سپردم ب خدا 

توکل بخدا