2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

48 بازدید | 3 پست

من قبلا با یه نفر درحال اشنایی بودیم که یه اتفاقایی افتاد و جدا شدیم ولی تاثیرش روم مونده اون موقع خیلی ناراحت شدم حتی چند وقت افسرده هم بودم .

الان چند سال از اون ماجرا میگذره من حدودا چن وقتی هست که با یه پسری اشنا شدم و میخوایم ازدواج کنیم .

اما اون هرکاری که میکنه من ذوق سابقو ندارم مثلا خیلی زیاد دوستم داره خیلی ولی من نمیتونم مثل سابق باشم .

حالا الان اون اصرار داره که قضیه رو جدیش کنیم 

ادامشو الان میگم

زخم ها خوب میشوند؛اما این خوب شدن، با مثل روز اول شدن، بسیار تفاوت دارد...🧚‍♀️💓

ولی من نمیدونم چیکار کنم خیلی دوستش دارم بیش از حد ولی یجوری شدم به مامانمم که میگم میگه بخاطر استرسه البته چون این پسره موقعیتش خیلی خوبه و نسبتا قیافشم خوبه مامانم اینو میگه

میترسم بهش اسیب بزنم یا ناراحتش کنم اون لیاقت بهترین چیزارو داره اونقدری که قلبش پاکه میترسم من ناراحتش کنم:))

حالا از اون طرفم یکسره میگه به مامانت گفتی نمیدونم‌چه جوابی بدم‌ مامانم میگه دوران نامزدی و عقدتونو طولانی کنین تا اگه یه زمانی احساس کردی نمیتونی جداشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحیم زیر صفره از اونورم یکی از پسرعموهام فک کنم میخواد بیاد خواستگاریم داداشم خیلی باهاش صمیمیه میدونم اگه بیاد یجورایی همه انتظار دارن باهاش ازدواج کنم