کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدش هم شما اول باید بری کلانتری طرح شکایت کنی تو سامانه ثنا ثبت کنی بعد ارجاع داده میشی به پزشکی قانونی
❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️
اگر تا شنبه دعواتون شد یه جوری صداشو ضبط کن یا فیلم بگیر
همه اینا برات برگ طلاییه.
قصدت طلاقه یا شکایت؟
کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸 به نام زن زندگی آزادی. دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم. بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید
به نظرم از زخمت فیلم هم بگیر و خلاصه مدرک جمع کنی که نتونن ایراد بگیرن
[QUOTE=322496910]حتما از کبودیها یا جای زخم عکس بگیر. بعدش هم شما اول باید بری کلانتری طرح شکایت کنی تو سامانه ثنا ...[/QUOTEدستمو لا کارد آشپزخونه از چند جا برید البته عمیق نیستن ولی پوست بعضی قسمتارو کند