2777
2789
عنوان

جنسیت نی نیم

43 بازدید | 11 پست
خانوما من خیلی دختر دوس دارم شوهرمم همینطور خانواده خودمم و شوهرمم همینطور چون شوهرم خواهر نداره خلاصه الان هفته ۱۵ هستم علائمم دخترانه هطت یعنی خسته کسلم همش خوابم میاد بیشتر به ترش و شور گرایش دارم تا هفته پیشم کلی حالت تهوع داشتم هفته ۱۴ رفتم سونو نی نی پاشو نزد کنار ولی دکتر گفت احتمال زیاد فک کنم پسر باشه ولی اصلا مطمئن نیستم من خیلی ناراحتم خدام و خیلی شکر میکنم ناشکری نمیکنم ولی خیلی از خدا خواستم که بهم یه دختر بده که همدمم باشه شوهرم میگه امیدت به خدا باشه خدا مهربونه شاید دختر باشه انشالله که سالم و صالح باشه ولی من عاااااشق دخترم و حسرت دختر میخورم.....
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
انشالله بعدی رو حساب شده تر جلو برو. بالاخره اگه انقدر برات مهمه باید روشهای دیگه ای رو بکار میگرفتین و صد البته همیشه خواست خدا و میل ما در یک جهت نیست. خداروشکر که بچت سالمه.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم وقتی نی نی دیده نشه دخمله
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای ماتیک جون خدا از دهنت بشنوه
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
واسم دعا کنید خانووووما واقعا یخورده واسم سخته وقتی فکر میکنم نی نیم پسره😐
خدای مهربونم من بهت امید دارم و به خودت توکل کردم امیدم و نا امییید نکن انشالله تو همین نی نی سایت بیام خبر دخمل بودنش و بدم
اصولا دخترا پاهاشون جمع میکنن من تا7ماهگی مشخص نشد بچم دختره همش پاهاشو جمع میکرد دختر باحیاهست
خداجون شکرت.خداجون باورم نمیشه دختره نازموبهم دادی. خداجون بازم شکرت😘😘
چی بگم انشالله که به حق امام حسین سالم و صالح باشه

خدای‌مهربون‌م بهم یه دختر داد خشگل و ناز الانم‌یکسالشه پبشم خوابیده م ررررسی خدای عزیزم