2777
2789
عنوان

به نظرتون

124 بازدید | 24 پست

ازدواج با دعانویس اشتباهه؟

رفتم پیش یه دعان ویس سرکتاب باز کنه اونم چرت وپرت تحویل داد حالا با اینش کار ندارم 

ولی پسره خیلی جذاب بود .اینم به کنار 

تو 20 دقیقه یه تومن گرفت شایدن بیشتر کم کم 250 میگرفتم حساب کردم سرانگشتی یکم بالای یه تومن شد یعنی راحت روزی نزدیگ ده تومن

میخوام بهش بگم ازش خوشم اومده 

دوحالت داره یا مسخرم میکنه 

یا قبول میکنه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون روزی ده تومن درمیاره و پسر جذابیه ؟ 😅😅😅

آره چون ما فقیریم اونوقت مجبور نیستم این همه کار کنم 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

فقط پول مهمه؟ از چه راهی میاد ،حلاله یا حرام ،مهم نیست ؟ شخصیت پسره و خانواده اش مهم نیستن؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فقط پول مهمه؟ از چه راهی میاد ،حلاله یا حرام ،مهم نیست ؟ شخصیت پسره و خانواده اش مهم نیستن؟

نه مهم اینه که پولدار بخدا خسته شدم از بی پولی 

چرا؟

چرا نداره که دعا نویسا دو دسته هستن، 

یا این کاره نیستن که دارن سر مردن کلاه میذارن

یا این کاره هستن که حتما از راه ارتباط با اجنه است

همینکه کلی پول میگیره معلومه چه کارست

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

اگ اینطور فک میکنید ک من چیزی نمیگم تو روستا فک میکنم عادی هست جن گیر و این چیزا 

نه اتفاقا اون شهری توشهر نه دیگه جن گیر اینا نداریم 

چرا نداره که دعا نویسا دو دسته هستن،  یا این کاره نیستن که دارن سر مردن کلاه میذارن یا این کا ...

پس چرا این همه مشتری داره ؟