2777
2789

اگر شما هم دوست داشتید شرکت کنید ان شاءالله همگی حاجت رواشیم ناامید برنگردیم ،عزیزان بعد از اینکه به امام زمان متوسل شدیم (قبل از اینکه این متنو بخونیميا سادَتى وَمَوالِىَّ، اِنّى تَوَجَّهْتُ و...)چهارده معصوم رو قسم بدیم به حق خون شهدا ابرو شهدا قلب شکسته خانوادشون(شک نکنید شهدا خیلی براشون عزیزن ) به قلب شکسته حضرت زینب و حضرت ام البنین به حق گلوی بریده حضرت علی اصغر به حق معصومیت حضرت رقیه و در اخر بحق دو دست بریده حضرت عباس بحق اشک ناامیدی چشمان حضرت عباس قسمشون بدیم که ناامیدمون نکنن و حاجتمونو از خدا بگیرن بگیم ما با کلی امید اومدیم گدایی ناامیدمون نکنید و... و اسم تک تک بچه هارو بگیم که حاجتامونو براورده کنند وبعد قسمت يا سادَتى وَمَوالِىَّ، اِنّى تَوَجَّهْتُ  دو تا اخر بخونیم

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها اسمتون رو به این لیست اضاف کنید اسم خودم 

طیبه مثلا شما اسمتون رها  هستش زیر اسم من اسمتون رو بنویسید شماره بنویسید تا قاطی نشه

۱)طیبه

۲)رها

۳)زینب

اینجوری بنویسید لیست اسم هارو کپی کنید واسم خودتونو اضاف کنید شماره هم بنویسید جلوش که قاطی نشه

۱)طیبه ۲)رها ۳)زینب  ۴) مرضیه

عزیزم اسم تو به اون پستی که فقط اسم طیبه هست اضاف کن  این پست برا مثال بود که بچه ها بدونن چجوری شرکت کنن اسمهای ره و زیبنب رو الکی نوشتم