2777
2789
عنوان

سی تی کلیه

130 بازدید | 13 پست

با همسرم اومدم برای سی تی کلیه،دکتر تو سونوگرافیش توده دیده،واقعیتش من ایران نیستم و اینجا غریبم و کسی رو ندارم،دارم از ترس سکته می کنم،۴ماهه اینجام و به جز همسرم کسی رو نمیشناسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کانادا هستم،حس میکنم من به تنهایی از عهده ش برنمیام

انشالله که خوش خیم باشه و مشکلی نباشه اما منم ایرانم تقریبا همین مشکلو داشتم و الان دارم درمان میکنم منو همسرمم تنهاییم داخل تهران شما خدارو داری و از همه مهمتر اونجا دارو هست اینجا دارو هم نیست من چند دوره فقط به زور دارو گیر میاوردم انشالله به خیر و راحتی بگذرونی

انشالله که خوش خیم باشه و مشکلی نباشه اما منم ایرانم تقریبا همین مشکلو داشتم و الان دارم درمان میکنم ...

میشه بگید مشکلتون دقیقا چی بود؟دکتر به ما گفته یک‌توده کوچیک داخل کلیه راست دیده هیچ علایم بالینی هم نداره،کاملا اتفاقی تو ادرارش خون دیدن،اونم آزمایشگاهی،با چشم دیده نمیشه

انشالله که خوش خیم باشه و مشکلی نباشه اما منم ایرانم تقریبا همین مشکلو داشتم و الان دارم درمان میکنم ...

امیدوارم خدا به شما هم سلامتی بده،من خیلی تلاش میکنم روحیه م حفظ بشه نمیدونم چرا نمیتونم🥺

میشه بگید مشکلتون دقیقا چی بود؟دکتر به ما گفته یک‌توده کوچیک داخل کلیه راست دیده هیچ علایم بالینی هم ...

من توده به کلیم از بیرون چسلیده بود مجبور شدم کلیه رو برداشتن الانم دارم شیمی درمانی میکنم 

من توده به کلیم از بیرون چسلیده بود مجبور شدم کلیه رو برداشتن الانم دارم شیمی درمانی میکنم 

امیدوارم که هر چه سریعتر سلامتیتونو به دست بیارید،میشه بگید چطور شد متوجه شدید؟