2777
2789
عنوان

مررررسی از قانون جذب😍🌱

337 بازدید | 18 پست

تقریبا یه ماه و نیم پیش کارت ملی، دانشجویی، پول و کتابخونه م رو  گم کردم. همشون تو یه جا کارتی بودن که گویا از  جیبم افتاده بود. 

همه هی میگفتن وای بدبخت شدی، برو بانک کارت جدید بگیر، برو دنبال کارت ملی ک تا دوسال دیگه آماده شه و...

ولی من یه حسی بهم میگفت پیدا میشه

با شکرگزاری و تجسم خواسته بالاتره پیدا شد

حتی تا یه ماه و نیمم نرفتم دنبال مجدد گرفتن کارتام چون ایمان داشتم ک قراره پیدا شه. چیزی ک مال منه و حق منه،  از بین نمیره و به خواست خدا بهم برمیگرده

و بطرز عجیبی یکی از همکلاسیام ک حتی سلام علیک هم نداریم دو شب پیش پیام داد ک داشتم کیفم رو مرتب میکردم و جا کارتی تو رو دیدم ولی نمیدونم تو کیف من چیکار میکنه...

علاوه بر این،  خوراکی و تعطیلی و کنسلی کلاس و کار رو زیاد جذب کردم ولی این یکی خیلی بهم چسبید چون از کلی بدو بدوی اداری نجاتم داد😁🤌🏻

شما از تجربتون بگین ✨️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه با شکرگذاری حاجت میگیرم حتی حاجت محال

شکر گزاری بخاطر داشته ها یا تجسم کنیم به خواسته امون رسیدیم و براش شکر کنیم؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

اصلا اینکه به چیزایی که میخای میرسی یه طرفف ادم وقتی دربارش بخونه و اطلاعات جمع کنه و پیگیرش باشه علاوه بر اینکه طرز فکرش عوض میشه ذهنشم کنترل میکنه تا وقتی باهاش اشنا نشید نمیفهمید چه چیز حقیه🤓

ببخشید چجوری تونستی برسی به خواسته هات؟

کتاب معجزه شکرگزاری تمریناتش عالیه 

ولی خلاصش اینه با حال خوب شکرگزاری کن

هم بابت چیزهایی ک الان داری

هم بابت چیز‌هایی ک میخوای 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)