2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

159 بازدید | 10 پست

دوستان من بارداریم پوچ بود دیروز رفتم دکتر بهم قرص زیرزبونی داد..چندساعت بعد خونریزی گرفتم ی چیزی دفع کردم تو گوگل زدم شبیه جفت بود و یچیزی بهش وصل بود بعد اون همش لخته لخته خون بزرگ دفع کردم الانم خونریزیدر حد پریودی دارم یعنی همون بوده یا بازم باید چیزای دیگ دفع کنم؟؟هفتهدیگهگفت برو سونوگرافی...

همون بوده ک دفع شده دیگ

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبارسقط داشتم ولی کورتاژشدم چون ازسقط کردن توخونه میترسیدم.فک کنم همون بوده دیگه.هفته بعدش سونو ...

ممن دوبار سقط اونا رو تو بیمارستان بودم وکورتاژ شدم..این یکی گفتن چون پوچه راحت تره تو خونه سقط کن ولی دیشب مردم و زنده شدم انقدرخونریری داشتم بی حال شدم دیگ..انشالله نمونه اگه باقی مونده باشه باید کورتاژ کنم؟؟؟

ممن دوبار سقط اونا رو تو بیمارستان بودم وکورتاژ شدم..این یکی گفتن چون پوچه راحت تره تو خونه سقط کن و ...

فکرنکنم کورتاژبخوادباقرص ودارویاهمون پریودبعدیت میفته.حالا انشالله که چیزی نمونه.مشکلت چیه سقط میشن برسی نکردی؟؟

فکرنکنم کورتاژبخوادباقرص ودارویاهمون پریودبعدیت میفته.حالا انشالله که چیزی نمونه.مشکلت چیه سقط میشن ...

ممن دو تای قبلی ۱۶هفته سقط کردم بخاطر طول سرویکس ولی اصلا چکاپ نشدم این یکی که پوچ شد خاستم برم دکتر که دیدم باردارم و پوچه بازم شانس اوردم بچه نبود اگرنه اونم چهارماه سقط میشد...حالا میگن باید ازمایش ایمنی و انعقادی خون بدم ببینم مشکل از اوناس یا ازمایش ژنتیک ایندفعه که رفتم دکتر ی چیز جالب گفت بهم گفت ازمایش ویروس گربه دادی باعث سقط میشه 

ممن دو تای قبلی ۱۶هفته سقط کردم بخاطر طول سرویکس ولی اصلا چکاپ نشدم این یکی که پوچ شد خاستم برم دکتر ...

بارداری پوچ یعنی قلب جنین تشکیل نشه؟؟؟؟به اون میگن پوچ یافرق دارن؟

بارداری پوچ یعنی قلب جنین تشکیل نشه؟؟؟؟به اون میگن پوچ یافرق دارن؟

پوچ ینی ساک بارداری تشکیل میشع هورمون بارداری ترشح میشه ولی جنین تشکیل نمیشهه کلا نه اینک قلب نداشته باشه نه جنین نیس