2777
2789
عنوان

جاری بی ادبم

298 بازدید | 13 پست

من قرار بود بینیمو عمل کنم ک نشد اون تا شنید رفت عمل کرد ک مبارکش باشه دماغ جدیدش همه ادما طالب زیباین اونم دوست داشته عمل کرده و قشنگم شده خدایشش ...بعدا بمن میگه چرا نوک دماغت اینجوریه وای خیلیییی دلم برات میسوزه منم نتوست جواب بدم خودمو زدم ب نشنیدن 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم قیافه نکره خودت یادت رفته؟ اگه رفته من هنوز عکساتو دارم دادم چاپ کنن بزنم رو قندون بچه ها دستت نزنن به شکلات

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

میگم قیافه نکره خودت یادت رفته؟ اگه رفته من هنوز عکساتو دارم زدم چاپ کنن بزنم رو قندون بچه ها دستت ن ...

بخدا تعجب کردم خیلی دور از ادب بود کارش

بهش میگفتی تاقبل اینکه عمل کنی دماغت بزرگ بودعیبای دماغ منونمیدیدی الان کوچیکه شده راحت میبینی

اصلا کاملا بی شخصیت ترجیح دادم باهاش بحث نکنم

ناراحت نشید بابا اینا که معضل نیس هرکس به اندازه شعور خودش نظر میده دیگه شما توجه نکن 

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
کاش نمیگفتیش خاستی کلاس بزاری جلوش نفهمیدی اون ی روز جلوت کلاس بزارع

نبابا من اصلا کلاس رو تو عمل نمیبینم تو شعور و شخصیت میدونم

نبابا من اصلا کلاس رو تو عمل نمیبینم تو شعور و شخصیت میدونم

هرکی ی جوری میبینه ولی بهتره این بود بهش نمیگفتیش الان ک گفتی فهمیدی ک دیگه چیزی بهش نگی با جاری جماعت درد دل نکنی

[QUOTE=322468903]هرکی ی جوری میبینه ولی بهتره این بود بهش نمیگفتیش الان ک گفتی فهمیدی ک دیگه چیزی بهش نگی با جاری جما ...[/QUOTE مهم نیست برام ولی رفتارش زشته

ناراحت نشید بابا اینا که معضل نیس هرکس به اندازه شعور خودش نظر میده دیگه شما توجه نکن 

عزیزم اخه من هیچی نگفتم بهش حتی تبریک گفتم و خوشحال شدم براش اون اینو گفت