2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🤕💔

161 بازدید | 13 پست

کسی که عاشقشم که اصلا نه زنگی میزنه نه پیامی میده . خودمم نمی‌خوام بهش پیام بدم و زنگ بزنم چون میخوام اون پا پیش بذاره

از اون طرفم احساس میکنم یکی دوسم داره . پسر خوبیه ولی من الان دلم پیش یکی دیگست . گناه داره دلم براش میسوزه. اگه بفهمه من یکی دیگه رو دوست دارم دلش می‌شکنه 

حوصله ی هیچی هم ندارم . دلم میخواد برم بیرون ولی حوصله ندارم . خونه هم که بمونم حوصلم سر میره

کسی هم ندارم که بخوام باهاش برم بیرون اگه بخوام برم باید تنها برم . معمولاً هم وقتی میرم بیرون یه پارکی هست میرم اونجا با گربه ها بازی میکنم که عشقم معمولاً اونجاست نمی‌دونم اگه دیدمش چی بگم بهش 

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا 🥲🤕💔

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دنبال کسی باش که تورو دوست داره نه کسی که دوستش داری و بهت احساسی نداره. 

اونی که دوستت داره برات جونشم میده اونی که دوستش داری براش جونتم بدی حتی برات تبم نمیکنه شاید حتی ناراحت هم نشه.  شاید حتی خوشحال بشخ از شر دوست داشتنهای دست و پاگیر خلاص شده

خلاصه اگر اونی دوستش داری دوستت داشت تاحالا هزاربار پا میش گذاشته بود.  

پس سر سنگین باش طوری که نفهمه دوستش داری فکر کنه خبری هست. طوری رفتار کن که بدونه دیگه اهمیتی نداره و داری میری دنبال زندگیت.  اگر بخوادت میاد جلو نخوادت خوشحال میشه و نمیاد و تو هم تکلیفت مشخص میشه. 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥
دنبال کسی باش که تورو دوست داره نه کسی که دوستش داری و بهت احساسی نداره.  اونی که دوستت داره ب ...

آره خودمم همین کارو کردم 

چند وقتی هست دیگه اصلا نه بهش زنگ میزنم نه پیام میدم . گفتم اگه خودش خواست تا آخر این ماه پا پیش می‌ذاره اگه نذاشت دیگه ولش میکنم 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن