آقا سر یه شوخی الکی دعوای بزرگی راه انداخت و کلی سرم داد کشید الانم قهریم باهم خسته شدم از داد و بیدادای الکیش لامصب حالت نرمال نداره یا خیلی خوبه یا خیلی بد نمیدونم چه واکنشی نشون بدم کادوشو بدم ندم چیکار کنم ای خدااا
الان متنفرم ازش
شما راهنماییم کنید
این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگه پست نمیزنه بی جنبه نیس برو اشتی وگرن بزار اول اون کادو بده بعد تو بده
ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
شاید شما تو دعوا دلتو نشکسته من سر چیز الکی بهم گفت خداکنه تا صب یا تو بمیری یا من
باور کن ازینا برا ماهم بوده
فک نکن بقیهگل و بلبلن