2777
2789
عنوان

فردا سالگرد ازدواجمونه ولی..😞

836 بازدید | 35 پست

آقا سر یه شوخی الکی دعوای بزرگی راه انداخت و کلی سرم داد کشید الانم قهریم باهم خسته شدم از داد و بیدادای الکیش لامصب حالت نرمال نداره یا خیلی خوبه یا خیلی بد نمیدونم چه واکنشی نشون بدم کادوشو بدم ندم چیکار کنم ای خدااا 

الان متنفرم ازش 

شما راهنماییم کنید

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲

اول بگو کادو چی خریدی 

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

من که هروقت با شوهرم قهر کنیم 

البته به ندرت پیش میاد 

اما خودم میرم برای آشتی ، چون اصلا پا نمیزاره 

اما وقتی هم برم سمتش پس نمیزنه 

میرم بغلش میکنم و میبوسمش و....

شما هم عزیزم در آشتی رو خودت باز کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که هروقت با شوهرم قهر کنیم  البته به ندرت پیش میاد  اما خودم میرم برای آشتی ، چون اصل ...

خیلی سخته مقصر نباشی و پا پیش بزاری😞

[QUOTE=322455869]اول بگو کادو چی خریدی [/QUپلیور

اگه پست نمیزنه بی جنبه نیس برو اشتی وگرن بزار اول اون کادو بده بعد تو بده

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

آره کادو رو بهش بده به کیک کوچیکی 

دیگه خیلی هم شلوغش نکن

تبریک رو بگو

ولی دیگه توقع چیزی نکن نه کادو نه چیزی اصلانم به روی خودت نیار نه بعدا بهش بگو

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
خیلی سخته مقصر نباشی و پا پیش بزاری😞

سخت نیس من رفتم خخخخ

یه غذای خوشمزه درست کن یه کیک کوچولو هم بگیر با کادو هم بهانه آشتی تون بشه همم روزاتون شیرین تر بگذر ...

وقتی بی جهت سرم داد زده و قلبمو شکسته من پا پیش بزارم؟

سخت نیس من رفتم خخخخ

شاید شما تو دعوا دلتو نشکسته من سر چیز الکی بهم گفت خداکنه تا صب یا تو بمیری یا من

شاید شما تو دعوا دلتو نشکسته من سر چیز الکی بهم گفت خداکنه تا صب یا تو بمیری یا من

باور کن ازینا برا ماهم بوده 

فک نکن بقیهگل و بلبلن

اگه پست نمیزنه بی جنبه نیس برو اشتی وگرن بزار اول اون کادو بده بعد تو بده

نه پس نمیزنه ولی خودمم به غرورم برمیخوره😞خودم خواستم کادوشو بزارم جاییببینه و برش داره ولیچیزی نگم و کاری نکنم

وقتی بی جهت سرم داد زده و قلبمو شکسته من پا پیش بزارم؟

دیگه تو زندگی یکی باید بشه نیم من عزیزم چه میشه کرد زیادی هم کشش بدین خودت اذیت میشی .. این روز بهترین بهانه واسه آشتی کردنتونه